17. premie i Fana Flaks

Publisert 8. desember 2021 | Test | 17. premie i Fana Flaks

Protector Skilt klinker til og vil forvandle bilen til dagens lotterivinner.

For femte året på rad har Fana IL Fotball denne høsten solgt Fana Flaks-lodd med uvanlig mange attraktive premier. Førstepremien tar som vanlig pusten av de fleste - et massasjebad fra Spabad Vest i toppklasse både visuelt og teknisk som går til én heldig vinner. Alt som alt ligger 24 premier i potten verdt over 267 000 kroner.

24 premier verdt over 267 000 kroner

Vinnerloddene til de 24 premiene har blitt trukket av Lotteritilsynet og kunngjøres daglig på fanafotball.no i hele adventstiden. For mange kan dermed perioden frem til julaften altså fylles med spenning, moro og kanskje et overveldende premiedryss i god tid før høytiden setter inn.

Foliering fra Protector Skilt
Protector Skilt har over 100 års erfaring fra skiltbransjen og leverer så og si alt innen skilt, dekor og reklame samt trafikk- og utemiljøprodukter.

Fra sitt hovedkontor og produksjonssted på Midtun har Protector Skilt mange jern i ilden om dagen og gleder seg til nye fremganger. Siden 1911 har selskapet vært en solid leverandør i sin bransje og kan nå sende og montere et hav av produkter både i øst og vest av landet.

Som samarbeidspartner til Fana IL Fotball åpner Protector Skilt den åttende luken i årets Fana Flaks-kalender:

  • 17. premie: Foliering - 4 000 kroner.
    • Levert av Protector Skilt.
    • Vinnerloddet: 13498.

Fana Flaks styrker fotballutdanningen til barn og ungdom!

Mer om Test

Nok en luke åpnet

Publisert 10. desember 2021

En smaksopplevelse fra det bunnsolide kjøkkenet til Le Chef venter en ny Fana Flaks-vinner.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram