Folkefest for store og små

Publisert 3. juni 2022 | Marked og arrangement | Turneringer | Folkefest for store og små

2022-utgaven av Fana Kjøtt Vårcup ble gjennomført med mange smil om munnen.

Endelig kunne spillere, trenere, foreldre og supportere slippe alle hemninger og nyte to utrolig flotte turneringsdager på Nesttun Idrettsplass. Uten nedstengning eller koronavennlig turneringskonsept ble Fana Kjøtt Vårcup 2022 akkurat det barnefotballen har lengtet etter.

God planlegging - sterk gjennomføringsevne
Siden nyttår har Fana IL Fotball finslipt på detaljene for å legge til rette for tre kvalitetsturneringer på Nesttun Idrettsplass. Som vanlig trakk klubbdriftsansvarlig Ketil Brekke i de riktige trådene på forhånd - få kan skilte med lengre fartstid og erfaring fra tilsvarende fotballarrangementer.

Selv et finslipt turneringskonsept i bunn krever imidlertidig alle kvinner og menn til pumpene på kampdag.

Å arrangere tiltak av denne størrelsen krever sitt, men kombinasjonen av nøye forberedelser og en imponerende kraftinnsats fra frivilligheten har de siste årene vist seg å være en uslåelig kombinasjon. Fotballmødre- og fedre stilte hele helgen opp i hopetall for å bidra med stort og smått. Fana IL Fotball kan trygt konstatere at dugnadsinnsats og ønske om å bidra overhodet ikke har gått ut på dato.

200 lag og mange nye beskjentskap
Lenge før påmeldingsfristen gikk ut ble det klart at årets utgave av Fana Kjøtt Vårcup kom til å bli en høydare. Den eventyrlige oppslutningen føyde seg inn i rekken av bevis på at ingen kan få nok av gode arrangementer - til det beste for både spillere, trenere, foreldre og supportere.

  • Cirka 1 500 spillere utfoldet seg i treer-, femmer- og sjuerfotball.

Ekstra hyggelig var det at lag fra klubber med lengre reisevei fant det riktig å avlegge Nesttun Idrettsplass et besøk denne helgen. Deltakelsen gav forhåpentligvis mersmak slik at disse blir et fast innslag på turneringene fremover - tilbakemeldingene kan i alle fall tyde på det. Å møte litt andre motstandere enn det man gjør i hverdagen kan fort være litt ekstra spennende og gøy.

Cupfinalestemning og grillvær
Værgudene gav arrangøren hodebry helt frem til avspark. Da det helt inn i det siste var meldt skremmende nedbørsmengder ble gymsalen omgjort til en mat- og drikkestasjon hvor alle skulle kunne gå tørrskodd mellom slagene på banen. Den viktige premieutdelingen fant derfor sted på tribunen hvor spillerne som seg hør og bør ble hyllet for sin innsats - akkurat som finalistene i cupfinalen på Ullevaal.

Solen kom altså litt overraskende, men ble selvfølgelig meget godt tatt i mot.

Som forventet tiltrakk grillkiosken til Fana Kjøtt seg mye oppmerksomhet for sine utsøkte hamburgere - med nøye utvalgt tilbehør. Sammen med byens beste hot-dog var dette åpenbart et attraktivt måltid for alle som hadde løpt sokkene av seg i tre kamper til ende.

Duket for et gjensyn i høst
Da årets cupeventyr med klubbens samarbeidspartner Fana Kjøtt nå kan ansees å være avsluttet og vellykket kapittel kan alle involverte se fremover mot nye magiske øyeblikk og vakker spilleglede. Til høsten legger Fana IL Fotball på ny til rette for stor og god mulig fotballaktivitet i barnefotballen:

  • Bergen Jentecup - søndag 21. august.
  • Fana Sparebank Barnecup - lørdag 24. og søndag 25. september

Fana IL Fotball takker Fana Kjøtt, andre samarbeidspartnere og alle frivillige for deres bidrag til turneringen!

Mer om Turneringer

Påmelding til Fana Sparebank Barnecup 2024

Publisert 26. mai 2024

Fana IL Fotball og Fana Sparebank har åpnet påmeldingen til høstens høydepunkt på Nesttun Idrettsplass.

Barnefotball på sitt beste

Publisert 6. mai 2024

Smilene satt løst da Fana Kjøtt Vårcup 2024 ble gjennomført med stor bravur.

Klar for drømmehelg på Fana Kjøtt Vårcup 2024

Publisert 2. mai 2024

Nærmere 1 500 spillere og en minst like stor heiagjeng skal denne helgen få det knallgøy på Fana Kjøtt Vårcup 2024.

Kampoppsett for Fana Kjøtt Vårcup 2024

Publisert 29. april 2024

Kampoppsettet for Fana Kjøtt Vårcup 2024 er nå klart.

250 lag klar for Fana Kjøtt Vårcup 2024

Publisert 17. april 2024

Kun et fåtall plasser er ledig når Fana IL Fotball trommer sammen til en av vårens viktigste fotballfester.

Fana Kjøtt Vårcup 2024: Klassene fylles opp

Publisert 1. april 2024

Interessen for Fana Kjøtt Vårcup er også i år stor og flere klasser nærmer seg fulltegnet.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram