Cupfest med Madam Bergen

Publisert 28. august 2021 | Marked og arrangement | Turneringer | Cupfest med Madam Bergen

Som tidligere år kan Madam Bergen Jentecup oppsummeres i svært positive ordelag.

Værgudene spilte virkelig på lag da Madam Bergen Jentecup gikk av stabelen forrige helg. I to dager til endre fikk nærmere tusen ivrige jentefotballspillere en pangstart på høstsesongen.

Det vanligvis så storslagne turneringskonseptet måtte også denne gang nedskaleres. Basert på erfaring og suksess fra tidligere turneringer under pandemien ble allikevel Madam Bergen Jentecup en skikkelig cupfest.

Drømmestart
Av velkjente årsaker ble det heller ikke dette året lagt til rette for en folkefest og Norway Cup-stemning også utenfor banen. Derimot var det som alltid stort fokus på sportslig kvalitet uansett spillform.

Allerede da de siste forberedelsene ble gjort lørdag morgen forstod rutinerte skikkelser i arrangørstaben hvordan Madam Bergen Jentecup kom til å bli. Stor spilleglede og positivt engasjement gjorde at første cupdag ble en drømmestart.

Fartsfylt treerfotball for de yngste og gøy syverfotball for de litt eldre var på programmet. I begge spillformer imponerte spillerne med upåklagelig innsats og bøttevis med mål i sommervarmen.

Ønskereprise
Andre dag av Madam Bergen Jentecup startet med blanke ark, men med samme gode forutsetninger for mange fantastisk timer på kunstgresset. Aldeles nydelige spilleforhold og glade fotballjenter på alle baner slår som regel aldri feil.

Spillerne levde opp til forhåpningene ved å storme i angrep. Sprudlende femmer- og nierfotball gjorde at også søndagen på Madam Bergen Jentecup gikk som en drøm.

Dugnadsstjerner
Bak enhver cupfest står et stort og velsmurt maskineri av frivillige ressurspersoner. Ingen oppgave var for liten eller for stor da foresatte fra Fana IL Fotballs jentelag stilte opp med godt humør og stort pågangsmot.

At viljen til å utføre dugnadsarbeid er i ferd med å forsvinne er definitivt ikke noe Fana IL Fotball kjenner seg igjen i. Gang på gang imponerer frivilligheten med sine bidrag hvilket er avgjørende for klubben fortsatt kan være en sentral aktør i nærområdet ved å skape gode oppvekstvilkår for barn og ungdom.

Fana IL Fotball og Lofoten takker alle involverte for deres bidrag under turneringen!

Mer om Turneringer

Start høstsesongen med Bergen Jentecup 2022

Publisert 7. juli 2022

Allerede første helgen etter sommerferien kan jentelagene i barnefotballen få en pangstart på høstsesongen.

Folkefest for store og små

Publisert 3. juni 2022

2022-utgaven av Fana Kjøtt Vårcup ble gjennomført med mange smil om munnen.

Nøkkelinformasjon om Fana Kjøtt Vårcup 2022

Publisert 19. mai 2022

Med cirka 200 påmeldte lag blir det fullt fart på Nesttun Idrettsplass når Fana Kjøtt Vårcup 2022 går av stabelen.

Kampoppsett for Fana Kjøtt Vårcup 2022

Publisert 16. mai 2022

Etter flere sene endringer i ulike klasser er kampoppsettet for Fana Kjøtt Vårcup 2022 nå endelig klart.

Venter storinnrykk på Fana Kjøtt Vårcup 2022

Publisert 11. mai 2022

Som forventet har et stort antall lag stormet til påmeldingsslusene for å sikre seg plass på vårens fotballfest.

Over 100 lag klar for Fana Kjøtt Vårcup 2022

Publisert 18. april 2022

Interessen for Fana Kjøtt Vårcup er også i år stor og flere klasser nærmer seg fulltegnet.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram