Cupfest med Madam Bergen

Publisert 28. august 2021 | Marked og arrangement | Turneringer | Cupfest med Madam Bergen

Som tidligere år kan Madam Bergen Jentecup oppsummeres i svært positive ordelag.

Værgudene spilte virkelig på lag da Madam Bergen Jentecup gikk av stabelen forrige helg. I to dager til endre fikk nærmere tusen ivrige jentefotballspillere en pangstart på høstsesongen.

Det vanligvis så storslagne turneringskonseptet måtte også denne gang nedskaleres. Basert på erfaring og suksess fra tidligere turneringer under pandemien ble allikevel Madam Bergen Jentecup en skikkelig cupfest.

Drømmestart
Av velkjente årsaker ble det heller ikke dette året lagt til rette for en folkefest og Norway Cup-stemning også utenfor banen. Derimot var det som alltid stort fokus på sportslig kvalitet uansett spillform.

Allerede da de siste forberedelsene ble gjort lørdag morgen forstod rutinerte skikkelser i arrangørstaben hvordan Madam Bergen Jentecup kom til å bli. Stor spilleglede og positivt engasjement gjorde at første cupdag ble en drømmestart.

Fartsfylt treerfotball for de yngste og gøy syverfotball for de litt eldre var på programmet. I begge spillformer imponerte spillerne med upåklagelig innsats og bøttevis med mål i sommervarmen.

Ønskereprise
Andre dag av Madam Bergen Jentecup startet med blanke ark, men med samme gode forutsetninger for mange fantastisk timer på kunstgresset. Aldeles nydelige spilleforhold og glade fotballjenter på alle baner slår som regel aldri feil.

Spillerne levde opp til forhåpningene ved å storme i angrep. Sprudlende femmer- og nierfotball gjorde at også søndagen på Madam Bergen Jentecup gikk som en drøm.

Dugnadsstjerner
Bak enhver cupfest står et stort og velsmurt maskineri av frivillige ressurspersoner. Ingen oppgave var for liten eller for stor da foresatte fra Fana IL Fotballs jentelag stilte opp med godt humør og stort pågangsmot.

At viljen til å utføre dugnadsarbeid er i ferd med å forsvinne er definitivt ikke noe Fana IL Fotball kjenner seg igjen i. Gang på gang imponerer frivilligheten med sine bidrag hvilket er avgjørende for klubben fortsatt kan være en sentral aktør i nærområdet ved å skape gode oppvekstvilkår for barn og ungdom.

Fana IL Fotball og Lofoten takker alle involverte for deres bidrag under turneringen!

Mer om Turneringer

Velkommen til Fana Sparebank Barnecup 2021

Publisert 7. september 2021

Fana IL Fotball og Fana Sparebank har åpnet påmeldingen til høstens høydepunkt på Nesttun Idrettsplass.

Fikk smaken på hjerteformede fiskekaker

Publisert 31. august 2021

Madam Bergen sine gode fiskekaker fikk virkelig bein å gå på under jentecupen.

Endelig tid for Madam Bergen Jentecup 2021

Publisert 20. august 2021

Nærmere tusen ivrige jentefotballspillere skal denne helgen få pangstart på høstsesongen.

Kampoppsett for Madam Bergen Jentecup 2021

Publisert 18. august 2021

Kampoppsettet for Madam Bergen Jentecup 2021 er nå klart.

Gratis deltakelse på Madam Bergen Jentecup 2021

Publisert 5. august 2021

Madam Bergen Jentecup skal også i år kickstarte høstsesongen for lagene i jentefotballen.

Viktige kampdager i barnefotballen

Publisert 23. mai 2021

Mange viktige kampdager i barnefotballen er nå endelig bekreftet.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram