Cupfest med Madam Bergen

Publisert 28. august 2021 | Marked og arrangement | Turneringer | Cupfest med Madam Bergen

Som tidligere år kan Madam Bergen Jentecup oppsummeres i svært positive ordelag.

Værgudene spilte virkelig på lag da Madam Bergen Jentecup gikk av stabelen forrige helg. I to dager til endre fikk nærmere tusen ivrige jentefotballspillere en pangstart på høstsesongen.

Det vanligvis så storslagne turneringskonseptet måtte også denne gang nedskaleres. Basert på erfaring og suksess fra tidligere turneringer under pandemien ble allikevel Madam Bergen Jentecup en skikkelig cupfest.

Drømmestart
Av velkjente årsaker ble det heller ikke dette året lagt til rette for en folkefest og Norway Cup-stemning også utenfor banen. Derimot var det som alltid stort fokus på sportslig kvalitet uansett spillform.

Allerede da de siste forberedelsene ble gjort lørdag morgen forstod rutinerte skikkelser i arrangørstaben hvordan Madam Bergen Jentecup kom til å bli. Stor spilleglede og positivt engasjement gjorde at første cupdag ble en drømmestart.

Fartsfylt treerfotball for de yngste og gøy syverfotball for de litt eldre var på programmet. I begge spillformer imponerte spillerne med upåklagelig innsats og bøttevis med mål i sommervarmen.

Ønskereprise
Andre dag av Madam Bergen Jentecup startet med blanke ark, men med samme gode forutsetninger for mange fantastisk timer på kunstgresset. Aldeles nydelige spilleforhold og glade fotballjenter på alle baner slår som regel aldri feil.

Spillerne levde opp til forhåpningene ved å storme i angrep. Sprudlende femmer- og nierfotball gjorde at også søndagen på Madam Bergen Jentecup gikk som en drøm.

Dugnadsstjerner
Bak enhver cupfest står et stort og velsmurt maskineri av frivillige ressurspersoner. Ingen oppgave var for liten eller for stor da foresatte fra Fana IL Fotballs jentelag stilte opp med godt humør og stort pågangsmot.

At viljen til å utføre dugnadsarbeid er i ferd med å forsvinne er definitivt ikke noe Fana IL Fotball kjenner seg igjen i. Gang på gang imponerer frivilligheten med sine bidrag hvilket er avgjørende for klubben fortsatt kan være en sentral aktør i nærområdet ved å skape gode oppvekstvilkår for barn og ungdom.

Fana IL Fotball og Lofoten takker alle involverte for deres bidrag under turneringen!

Mer om Turneringer

Spilleglede, dugnadsånd og fotballdart

Publisert 28. september 2023

Fana IL Fotball og Fana Sparebank leverte nok en gang varene da en av høstens største barnefotballturneringer gikk av stabelen.

Høstens høydepunkt

Publisert 25. september 2023

Engasjementet var til å ta og føle på da flotte representanter for barnefotballen gjestet Fana Sparebank 2023.

Nøkkelinformasjon om Fana Sparebank Barnecup 2023

Publisert 21. september 2023

Høstens høydepunkt står for tur når Fana IL Fotball og Fana Sparebank sammen arrangerer barnefotballturnering.

Fremtidsrettet premiering

Publisert 19. september 2023

På Fana Sparebank Barnecup 2023 vil plastikkpremier bli erstattet med kortreiste håndverksprodukter.

Kampoppsett for Fana Sparebank Barnecup 2023

Publisert 14. september 2023

Kampoppsettet for Fana Sparebank Barnecup 2023 er nå klart.

Neste serierunde i 5v5-ligaen

Publisert 22. august 2023

Søndag 27. august skal Fana IL Fotball være arrangør for neste serierunde i J9- og G9-klassen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram