Fana Bilforretning støtter lokalfotballen

Publisert 4. oktober 2022 | Marked og arrangement | Støttespillere | Fana Bilforretning støtter lokalfotballen

Mats Larsen og Fana Bilforretning har bestemt seg for å gi tilbake til klubben i sitt hjerte.

Støttespillere, landslagsspillere og samarbeidspartnere - kjært barn har mange navn. Felles for dem alle er at små og store bedrifter gir avgjørende støtte til Fana IL Fotball gjennom profilering av produkter, tjenester og merkevare.

Derfor er det alltid stor stas når nye bedrifter forstår viktigheten å skape gode oppvekstvilkår for barn og ungdom. Siste skudd på stammen er Fana Bilforretning.

fanabil.no

Fana Bilforretning har i over tredve år vært opptatt av mangfold i sin bransje - liten, stor, elbil eller diesel. Med et stort og spennende utvalg av biler er det stor sannsynlighet for å finne et kjøretøy som oppfyller både budsjett og behov. Den ultralokale bilforhandleren har en moderne og nøye utvalgt bilpark til svært gode priser.

I tillegg til å ta innbytte av den gamle bilen er Fana Bilforretning et autorisert bilverksted som utfører det meste innen vedlikehold.

Fana IL Fotball ønsker Fana Bilforretning velkommen til klubben!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram