Fire nye år med Sport Norge

Publisert 1. juli 2020 | Marked og arrangement | Fana-landslaget | Fire nye år med Sport Norge

Sport Norge og Fana IL Fotball har undertegnet en ny samarbeidsavtale som strekker seg ut 2024.

De siste fire årene har Sport Norge samarbeidet tett og godt med Fana IL Fotball for å ivareta leveranser av drakter og utstyr til klubbens 1 000 spillere fordelt på nærmere 100 lag. Det er med andre ord en viktig samarbeidsavtale som nå har falt på plass.

Samarbeidet, som nå er forlenget med ytterligere tre år, skal fortsatt bære preg av å være fremtidsrettet der både Sport Norge og Fana IL Fotball vil være på jakt etter nye smarte måter å yte god service til klubbens medlemmer.

Rød- og hvitstripete Umbro-drakter
Tidligere i år kunne Fana IL Fotball annonsere en ny langsiktig avtale med Umbro og Scantrade - den største utstyrsavtalen som noen gang har blitt inngått i klubbens historie.

Fana IL Fotballs offisielle klubbkolleksjon vil i all hovedsak være klær fra Umbros Core-serie også i fortsettelsen. Denne selges i sin helhet på Sport Norge i Laguneparken med 20% rabatt.

Sport Norge i Laguneparken leverer
Foruten å ivareta leveranser av fotballdrakter og -utstyr har Sport Norge alt man trenger innen ski, sykkel, friluftsliv og teknisk bekledning. Butikken i Laguneparken har nemlig et rikt utvalg av produkter av høy kvalitet fra kjente nordiske leverandører krydret med butikkpersonell som har kjennskap til hva som kreves av Norges vakre natur. 

Sport Norge

Fana IL Fotball, Fana-landslaget og Sport Norge skal dermed spille hverandre gode også i fortsettelsen!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram