Spiller hverandre gode på Fana-landslaget

Publisert 23. august 2020 | Marked og arrangement | Fana-landslaget | Spiller hverandre gode på Fana-landslaget

SmartKom og Fixbil er blant de mange bedriftene på Fana-landslaget som har utviklet gode relasjoner og handel.

Gjennom ulike samlinger og tiltak på Fana-landslaget skapes et godt grunnlag for spennende salgsmuligheter, ny kompetanse og økt samarbeid. Helt etter læreboken har landslagsspillerne på Fana-landslaget utvist en formidabel evne til å spille med hjerte utenpå drakten og gjøre hverandre gode slik at alle samarbeidspartnerne i Fana IL Fotball kan nå sitt fulle potensiale.

Spisskompetanse gav økt tilgjengelighet
Verkstedskjeden Fixbil har har de siste årene vært i kraftig vekst med hele 13 heleide verksteder sentralt i Bergen og omegn - samtlige utstyrt med med toppmoderne utstyr og oppdatert personell. For å kunne håndtere strømmen at stadig flere fornøyde kunder har det vært avgjørende med et moderne og pålitelig teknologi.

Dette har selvfølgelig SmartKom levert med glans. Med sine hyggelige fagfolk i IT- og telekombransjen ble raskt lagt opp til en perfekt telefonløsning med ice som grunnmur gjorde det enkelt å håndtere innkommende anrop fra samtlige kunder. Med et velfungerende bedriftsnett til en god pris fra SmartKom har Fixbil kunne fokusere på det deres dyktige verksteder kan aller best - utføre reparasjoner og service på alle bilmerker som et godt alternativ til dyre merkeverksteder.

Er du nysgjerrig på om Fana-landslaget kan være noe for din bedrift?

Kontaktinformasjon for Fana-landslaget
Kim Rune Hellesund - Daglig leder
E-post: kim@fanafotball.no
Mobiltelefon: 452 89 008

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram