McDonald's

McDonald's har blitt en av Norges største restaurantkjeder siden den første restauranten åpnet på begynnelsen av 1980-tallet.

Med hele 73 restauranter og over 3 100 medarbeidere er kjeden en av Norges største arbeidsplasser for unge. McDonald's er også en etnisk og kulturell smeltedigel med over 80 forskjellige kulturer er representert i virksomheten hvilket skaper et spennende og godt arbeidsmiljø.

McDonald's Rådalen kommer høyt opp og kanskje øverst på listen over landets største McDonald's-restauranter med over 100 ansatte - de fleste arbeidsomme flotte ungdommer fra Fana og Ytrebygda bydeler. Her serveres ikke bare den tradisjonelle hamburgermenyen, men også flere gode alternativer som wrap, salat, kylling og fisk.

Felles for alle restauranter er kravet om ekte ingredienser av høy kvalitet for å imøtekomme kundens forventning om et kvalitetsprodukt - mesteparten av råvarene stammer derfor fra norske bønder. På lik linje med hvordan Fana IL Fotball legger til rette for barn og unge har McDonald's Rådalen talentutvikling og integrering som viktige stikkord i hverdagen.

mcdonalds.no

Kontaktperson hos McDonald's Rådalen
Marius Kyte Alfheim - Restaurantsjef
E-post: marius.alfheim@no.mcd.com
Mobiltelefon: 950 66 428

Mer om Samarbeidspartnere og landslagsspillere

Ryger Advokatfirma

Astrea

Fana Kjøtt

Fanaposten

Rema 1000 Skjold

Spabad Vest

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram