Protector Skilt er med videre

Publisert 15. oktober 2020 | Marked og arrangement | Fana-landslaget | Protector Skilt er med videre

Protector Skilt har signert en ny samarbeidsavtale med Fana IL Fotball.

Fana IL Fotball kan med glede annonsere at Protector Skilt har forlenget samarbeidet med klubben. Protector Skilt har over 100 års erfaring fra skiltbransjen og leverer så og si alt innen skilt, dekor og reklame samt trafikk- og utemiljøprodukter.

Fra sitt hovedkontor og produksjonssted på Midtun har Protector Skilt mange jern i ilden om dagen og gleder seg til nye fremganger. Siden 1911 har selskapet vært en solid leverandør i sin bransje og kan nå sende og montere et hav av produkter både i øst og vest av landet.

Med sin spisskompetanse har Protector Skilt naturligvis vært en viktig bidragsyter til at samtlige landslagsspillere til enhver tid er synlig på Nesttun Idrettsplass i form av arenareklame. Videre har klubbens samarbeidspartner tatt på seg det store ansvaret med skilt og dekor i klubbhuset som gjerne kan omtales som Norges fineste. De siste fire årene har Protector Skilt dessuten vært en strålende nøkkelspiller på Fana-landslaget hvilket man naturligvis også de kommende sesongene.

Fana IL Fotball, Fana-landslaget og Protector Skilt skal dermed spille hverandre gode også i fortsettelsen!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram