Om Fana-landslaget

Publisert 14. mai 2020 | Marked og arrangement | Fana-landslaget | Om Fana-landslaget

Møte mellom to personer i Fanalandslaget

Fana-landslaget er en perfekt arena for relasjonsbygging og forretningsutvikling.

Fana IL har en lang og flott historie siden stiftelsen på Stend Jordbruksskole 3. mars 1920. Aktivitetsnivået har siden da vært varierende, men idrettslaget har aldri vært større enn i dag. Med over 6 000 medlemmer fordelt på 14 forskjellige idretter er Fana IL sterkt engasjert i vår flotte bydel.

Fana IL Fotball, skilt ut som et allianseidrettslag fra Fana IL, er en stor fotballklubb med over 1 000 aktive fotballspillere samt 300 fantastiske trenere og ledere fordelt på nærmere 100 lag. Visjonen er at Fana IL Fotball skal ha et bredt tilbud til sine medlemmer og derigjennom gi mulighet til å utvikle seg både sportslig og sosialt. Videre skal klubben ha en komplett fotballutdanning til alle som ønsker å spille fotball uavhengig av forutsetninger og ambisjonsnivå - med andre ord være en livslang interesse for barn, ungdom, voksne og pensjonister.

Glede, trygghet, fellesskap og handlekraft er Fana IL Fotballs verdier og preger måten ansatte og frivillige jobber på i klubbhverdagen.

Velkommen til Fana-landslaget
Med stolte tradisjoner, et rekordhøyt aktivitetsnivå og viktig anleggsutvikling er Fana IL Fotball i medvind. Klubben knytter til stadighet til seg nye offensiv lagspillere i form av engasjerte samarbeidspartnere som ser verdien av vår tilstedeværelse i Fana bydel.

Fana-landslaget er et "business to business"-konsept i regi av Fana IL Fotball. Nettverket har som mål å ta klubbens samarbeidspartnere på alvor ved å etablere treffpunkt hvor relasjoner, kunskapsutveksling og vennskap utvikles på tvers av fag- og bransjeområder. Gjennom ulike samlinger og tiltak på Fana-landslaget skapes et godt grunnlag for spennende salgsmuligheter, ny kompetanse og økt samarbeid.

Ved å være samarbeidspartner til Fana IL Fotball er man også landslagsspiller på Fana-landslaget. Herunder blir man kalt inn til flere landslagssamlinger gjennom en fotballsesong hvor faglige møter, sosiale treff og utenlandstur står sentralt.

Er du nysgjerrig på om Fana-landslaget kan være noe for din bedrift?

Som landslagsspiller på Fana-landslaget er man en viktig del av fotballfamilien i Fana IL. Sammen skal vi spille med hjerte utenpå drakten og gjøre hverandre gode slik at alle landslagsspillerne kan nå sitt fulle potensiale. Fana IL Fotballs hardtarbeidende sentrallinje i administrasjonen vil samtidig gjøre sitt ytterste for at alle forhold er lagt til rette for optimal utvikling av hver enkelt landslagsspiller.

Landslagsspillere på Fana-landslaget
Troppen på Fana-landslaget begynner for alvor å ta form og teller et fint antall landslagsspillere. Alle har hver og en sterke kvaliteter og spisskompetanse i sin bransje.

Samarbeidspartnere og landslagsspillere

Kontaktinformasjon for Fana-landslaget
Helge Algerøy - Salgs- og partneransvarlig
E-post: helge@fanafotball.no
Mobiltelefon: 924 18 346

Mer om Fana-landslaget

Blir en del av verdens største sportskjede

Publisert 19. september 2022

Intersport overtar ansvaret med å forsyne Fana IL Fotball med treningsklær og utstyr.

Forlenget samarbeidsavtalen med ECIT

Publisert 12. september 2022

ECIT har i mange år vært en god medspiller til Fana IL Fotball og viderefører nå samarbeidet med klubben.

Historiens første møtecup

Publisert 24. august 2022

Fana-landslaget gjennomførte denne uken et flunkende nytt tiltak med stor bravur.

Ryger Advokatfirma er med på laget

Publisert 4. august 2022

Med bred erfaring og stor ekspertise slutter Ryger Advokatfirma seg til Fana IL Fotball og Fana-landslaget.

Hurtigruta Carglass med klar sikt

Publisert 27. juni 2022

Hurtigruta Carglass skal fortsette å utnytte bedriftsnettverket og samtidig støtte en komplett fotballutdanning.

Frende Forsikring signerte ny avtale

Publisert 4. mai 2022

Fana IL Fotball har signert en ny viktig samarbeidsavtale med Frende Forsikring.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram