Øker satsingen på sosial bærekraft

Publisert 18. mars 2023 | Marked og arrangement | Fana-landslaget | Øker satsingen på sosial bærekraft

Med en ny samarbeidsavtale skal Corvus Energy og Fana IL Fotball fortsette å ta et stort samfunnsansvar.

Fana IL Fotball er umåtelig takknemlig for alle engasjerte samarbeidspartnere som ser verdien av klubbens tilstedeværelse i Fana bydel. Flere av disse går også i front for viktig bærekraftsarbeid - deriblant Corvus Energy som er en sentral aktør i det grønne skiftet på havet.

Den verdensledende batterileverandøren har arbeidet tett med Fana IL Fotball i mange sesonger og har stor tro på måten klubben fungerer i rollen som en kruttsterk samfunnsbygger - både på og utenfor banen.

Fra sin batterifabrikk i Fana-land har Corvus Energy blitt en ledende utvikler og produsent av energilagringssystemer. Dette har medvirket til en revolusjonen innenfor maritim sektor hvor utslippskontrollene stadig blir strengere i både havner og kystnære strøk.

Corvus Energy

I tillegg til egen kjernevirksomhet har Corvus Energy iverksatt et omfattende bærekraftsinitiativ for å styrke selskapets ambisjon og tilnærming knyttet til dette. Et viktig steg i dette arbeidet har vært å bidra i nærmiljøet hvor det fremmes gode tiltak. Nettopp derfor har Corvus Energy i flere år hatt en samarbeidsavtale Fana IL Fotball.

Corvus Energy støtter nemlig arbeidet med å inspirere, motivere og forberede unge fotballspillere til å utvikle seg til å bli den beste utgaven av seg selv - uavhengig av forutsetninger og ambisjonsnivå. Videre er Corvus Energy en avgjørende samarbeidspartner i det unike, banebrytende og bærekraftige energiprosjektet som skal bane vei for andre idrettslag eller bedrifter.

Klubbhuset skal bli energipositivt

At Fana IL Fotball er en sentral aktør i nærområdet ved å skape gode oppvekstsvilkår for barn og ungdom hadde aldri vært mulig uten gode samarbeidspartnere som Corvus Energy. Som et avgjørende utgangspunkt deler både Fana IL Fotball og Corvus Energy oppfatningen av at bærekraft lykkes man best med sammen med andre uavhengig av kjernevirksomhet.

Ingen av partene var derfor vond å be da behovet for en ny og oppdatert samarbeidsavtale kom på trappene. Ved å forplikte seg til hverandre i flere sesonger fremover sikter man selvfølgelig høyt for å styrke en bærekraftig og grønn utvikling på lokalsamfunnet såvel som maritim sektor.

Fana IL Fotball, Fana-landslaget og Corvus Energy skal dermed spille hverandre gode også i fortsettelsen!

Mer om Fana-landslaget

Terminlisten til Fana-landslaget

Publisert 14. mars 2023

Samarbeidspartnerne til Fana IL Fotball skal delta på minst åtte landslagssamlinger i 2023-sesongen.

Tide Buss fortsetter samarbeidet

Publisert 9. mars 2023

Fana IL Fotball har signert en ny viktig samarbeidsavtale med Tide Buss.

X Office har signert

Publisert 23. februar 2023

Med høy tilstedeværelse på Fana-landslaget ser X Office muligheten for videre vekst.

Metz satser på lokal og internasjonal fotball

Publisert 14. februar 2023

Midt på Torget skal Metz vise alt fra Champions League til Norsk Tipping-ligaen.

McDonald's heier på ungdommen

Publisert 3. februar 2023

McDonald's-restaurantene i Rådalen og Lagunen fortsetter å støtte nærmiljøet og Fana IL Fotball.

Peppes Pizza øker engasjementet

Publisert 1. januar 2023

Peppes Pizza har forstått hvor viktig Fana IL Fotball er for kommende generasjoner og øker derfor støtten til klubben.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram