McDonald's viderefører støtten

Publisert 22. juli 2020 | Marked og arrangement | Fana-landslaget | McDonald's viderefører støtten

Marius Kyte Alfheim og McDonald's Rådalen fortsetter å støtte nærmiljøet og Fana IL Fotball.

McDonald's Rådalen og Fana IL Fotball kan se tilbake på et meget godt samarbeid de siste fire sesongene. Den velkjente restauranten har bidratt stort til nærmiljøet i en årrekke - til glede for både store og små. Med en nysignert samarbeidsavtale fortsetter heldigvis McDonald's Rådalen å være en viktig til klubben.

Med hele 73 restauranter og over 3 100 medarbeidere er McDonald's en av Norges største arbeidsplasser for unge. Restaurantkjeden er også en etnisk og kulturell smeltedigel med over 80 forskjellige kulturer representert i virksomheten hvilket skaper et spennende og godt arbeidsmiljø.

På lik linje med hvordan Fana IL Fotball legger til rette for barn og unge har McDonald's Rådalen talentutvikling og integrering som viktige stikkord i hverdagen. McDonald's Rådalen kommer høyt opp og kanskje øverst på listen over landets største McDonald's-restauranter med over 100 ansatte - de fleste arbeidsomme flotte ungdommer fra Fana og Ytrebygda bydeler.

McDonald's Rådalen blåser med andre ord en varm og positiv vind inn i lokalsamfunnet - i tillegg til å servere den tradisjonelle hamburgermenyen og flere gode alternativer som wrap, salat, kylling og fisk.

McDonald's

Fana IL Fotball, Fana-landslaget og McDonald's Rådalen skal dermed spille hverandre gode også i fortsettelsen!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram