Julefrokost med gode samarbeidspartnere

Publisert 16. desember 2022 | Marked og arrangement | Fana-landslaget | Julefrokost med gode samarbeidspartnere

Samtlige samarbeidspartnere og landslagsspillere på Fana-landslaget var denne uken samlet til en hyggelig julefrokost.

For å markere punktum på en innholdsrik sesong var offensive bedrifter kalt inn til årets siste tiltak på Fana-landslaget - bedriftsnettverket til Fana IL Fotball.

Julefrokosten i Norges fineste klubbhus har etterhvert blitt en herlig tradisjon for lojale og viktige samarbeidspartnere. I tillegg var det åpnet opp for prøvespillere i form av bedrifter som er nysgjerrig på hvordan Fana-landslaget tar samfunnsansvar med relasjonsbygging og forretningsutvikling.

Kong Vinter har de siste dagene skapt store utfordringer for mange, men stoppet ikke landslagsspillerne på Fana-landslaget fra å utøve relasjonsbygging i en særdeles hyggelig setting.

Fana Kjøtt på frokostbordet
Med særdeles viktige gjester på besøk løp salgs- og partneransvarlig Helge Algerøy så fort som mulig både i forkant og under arrangementet. Som seg hør og bør gav Det Bergenske Kaffeselskap samtlige en varm velkomst med nykvernet kaffe før sultne gjester ble geleidet til sitt bord.

Her ventet håndlaget kvalitetsmat av ypperste kvalitet - selvfølgelig signert Fana Kjøtt. Ingen høytid har så mange forventninger knyttet til seg som den tradisjonsrike norske julen og klubbens samarbeidspartner vet å ta måltidene til nye høyder. Prisvinnende skinker og pinnekjøtt av utvalgte kvalitetsråvarer er bare noen av produktene som i disse dager tar plass i de tusen hjem.

Fana Kjøtt

Med 35 års erfaring var ingenting overlatt til tilfeldighetene når Fana Kjøtt leverte pålegg som fanget og forsterket julestemningen. Riktignok med mangelen på eggerøre påpekt med glimt i øyet. Heldigvis er Fana IL Fotball og Fana-landslaget i rivende utvikling og noterer dette som et potensiale for 2023-sesongen - djevelen ligger i detaljene.

Takketale og snikskryt
Da frokosten gikk mot slutten tok salgs- og partneransvarlig ordet for å oppsummere 2022-sesongen i Fana IL Fotball og på Fana-landslaget. At klubben er en sentral aktør i nærområdet ved å skape gode oppvekstsvilkår for barn og ungdom hadde aldri vært mulig uten gode samarbeidspartnere og støttespillere.

Gjennom en lang sesong må ofte planer og taktikker endres underveis i kampens hete. En digital svikt gjorde denne morgenen det tvingende nødvendig å erstatte en planlagt quiz med spontane presentasjoner. Konkurranseinstinktet ble vekket hos mange da det ble kjent at en hel kasse klementiner stod på spill. Selv om mange gode argumenter og latterfylte historier ble servert på løpende bånd var det liten tvil om at Anne Jordal fra Volte var giganten denne morgenen.

En hyggelig julefrokost ble avsluttet med lansering av terminlisten for Fana-landslaget kommende sesong. Som alltid legges det opp til flust med gode treffpunkt på tvers av fag- og bransjeområder - samtidig som man gir avgjørende støtte til idrettsbevegelsen.

Fana-landslaget tar samfunnsansvar med relasjonsbygging og forretningsutvikling!

Mer om Fana-landslaget

Utvider samarbeidet med Rema 1000 Skjold

Publisert 18. juni 2024

Rema 1000-kjøpmannen Jarle Lilletvedt blir en av Fana IL Fotball sine viktigste samarbeidspartnere.

Teambuilding for Fana-landslaget

Publisert 10. juni 2024

Fana-landslaget skal samles på klubbhuset under særdeles hyggelige omstendigheter.

Jæger Automobil har signert

Publisert 4. juni 2024

Den lokale bilforhandleren sparer ikke på konfekten og går rett inn som en ny viktig nøkkelspiller på Fana-landslaget.

Flex Reklame ny landslagsspiller

Publisert 30. mai 2024

Espen Hansen og Flex Reklame ser frem til et spennende samarbeid med Fana IL Fotball.

Stor samarbeidsavtale med Eika

Publisert 21. mai 2024

Eika har signert en flerårskontrakt og støtter idrettsbevegelsen på Nesttun Idrettsplass.

Etektor er ny samarbeidspartner

Publisert 25. april 2024

Med spennende spisskompetanse blir Etektor en del av Fana IL Fotball og Fana-landslaget.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram