Fana Sparebank signerte stor og langsiktig avtale

Publisert 2. august 2020 | Marked og arrangement | Fana-landslaget | Fana Sparebank signerte stor og langsiktig avtale

Fana Sparebank fortsetter å gi Fana IL Fotball avgjørende støtte og tillit ved å forlenge samarbeidet.

Sett med Fana-øyne er Fana Sparebank verdens beste og frittstående sparebank. I hele 12 sesonger har banken vært Fana IL Fotballs aller største samarbeidspartner. Det er derfor en fantastisk nyhet og enorm tillitserklæring for klubben at Fana Sparebank har signert en ny avtale som forlenger samarbeidet i minst tre nye år.

Med nyttige erfaringer, innsikt og forståelse for markedet er Fana Sparebank en totalleverandør av banktjenester - moderne digitale verktøy i hverdagen, varierte låneprodukter med gode betingelser og flere viktige sparealternativer.

Fana Sparebank har gjentatte ganger vist at deres tjenester ikke bare er god for kunder fra Nesttun-området. Ved flere tilfeller denne våren har Fana Sparebank gått i bresjen for rentenedsettelser med umiddelbar virkning for kunne tilby meget konkurransedyktige priser for boliglånskunder over det ganske land.

Som samarbeidspartner har Fana Sparebank vært en trofast, solid og avgjørende støttespiller i en årrekke og vil ved utgangen av den nye avtaleperioden ha vært med på laget i hele 15 sesonger. I tråd med den nye samarbeidsavtalen fortsetter Fana Sparebank å pryde drakten til klubbens 1000 aktive fotballspillere, ha arenareklame på Nesttun Idrettsplass samt være medarrangør på kvalitetsturneringen Fana Sparebank Barnecup. I det hele tatt skal Fana Sparebank ta et viktig samfunnsansvar med Fana IL Fotball både på og utenfor banen.

Fana Sparebank

Fana IL Fotball, Fana-landslaget og Fana Sparebank skal dermed spille hverandre gode også i fortsettelsen!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram