Fana-landslaget tyvstartet sesongen

Publisert 1. april 2022 | Marked og arrangement | Fana-landslaget | Fana-landslaget tyvstartet sesongen

Offensive samarbeidspartnere og landslagsspillere startet 2022-sesongen litt før resten av fotball-Norge.

Sesongens første tiltak stod for tur for Fana-landslaget da digitale møter og konferanser endelig ble avløst av en lystbetont og hyggelig samling på Nesttun Idrettsplass.

Selv om verden stort sett har åpnet opp fikk arrangøren erfare at koronapandemien ikke var helt over enda. Med et par forfall måtte både oppvarming, lagoppstilling og kampplan bli kraftig justert ut like før avspark.

Ny salgs- og partneransvarlig
Dette hindret ikke Helge Algerøy, som nylig tiltrådte stillingen som salgs- og partneransvarlig, å presentere en bombesikker plan for en vellykket gjennomføring.

Den siste signeringen og tilskuddet i administrasjonen gikk rett på sak og ønsket samarbeidspartnerne og landslagsspillerne velkommen til det som må sies å være en ny vår for Fana-landslaget.

Etter en overraskende kort presentasjon av seg selv la Algerøy frem hvordan Fana-stilen - klubbens etterhvert godt innprentede spillestil - skal implementeres også utenfor banen slik at alle slik at alle samarbeidspartnere og landslagsspillerne kan nå sitt fulle potensiale.

Teknikktrening
For å samle og forsterke samhandlingen på kryss og tvers av landslagsspillerne på Fana-landslaget ble samtlige introdusert for den digitale plattformen som kommer til å være et sentralt verktøy for økt kommunikasjon fremover.

Med et godt og fremtidsrettet system vil det være enkelt for alle involverte å få oversikt over ulike samlinger og tiltak på Fana-landslaget samt være et godt hjelpemiddel på flere ulike områder.

Kjellemann ble superinnbytter
Da ettermiddagens hovedtaler måtte melde forfall på grunn av positiv koronatest måtte en ny ekstern foreleser plukkes opp av hatten på kort varsel. Den energiske humoristen Kjell Sigvart «Kjellemann» Heltorp tok utfordringen på strak arm og rommet med storm.

Gjennom et åpenhjertig foredrag trollbandt «Kjellemann» alle på Fana-landslaget med sine opplevelser fra sin tid som FN-soldat og hvordan dette har formet ham som person. Med flere gode eksempler understreket «Kjellemann» hvor viktig det er å være en støttespiller for familie, venner, arbeidskollega eller rett og slett for seg selv.

Et meget godt foredrag som tar for seg et seriøst tema - presentert med en god dose humor og selvfølgelig masse positiv energi.

Oppdatert terminliste for Fana-landslaget
På forhånd hadde det blitt varslet at Fana IL Fotball skal ta klubbens samarbeidspartnere på enda større alvor og virkelig ta sats med Fana-landslaget fra 2022-sesongen. Ansettelsen av salgs- og partneransvarlig må definitivt sees i sterk sammenheng med dette.

Som salgs- og partneransvarlig vil Algerøy få en sentral rolle i Fana IL Fotballs videre utvikling hvor nettopp oppgaven med å styrke Fana-landslaget naturligvis vil være essensiell.

Det var derfor med stor glede og forventning Algerøy presenterte terminlisten for Fana-landslaget med flere landslagssamlinger enn tidligere for å kunne skape et enda bedre grunnlag for spennende salgsmuligheter, ny kompetanse og økt samarbeid.

  • Treningsleir - februar.
  • Sesongstart - torsdag 31. mars.
  • Utviklingssamtaler - mai.
  • Spillermøte - torsdag 16. juni.
  • Møtecup - mandag 22. august.
  • Bortekamp - lørdag 1. oktober.
  • Bærekraftssamling - torsdag 3. november.
  • Prøvespill - torsdag 15. desember.

Ettermiddagen gav Fana-landslaget en fin start på det nye fotballåret - og ikke minst stor tro på at man kan være en del av gode treffpunkt på tvers av fag- og bransjeområder samtidig som man støtter et idrettslag.

Fana-landslaget tar samfunnsansvar med relasjonsbygging og forretningsutvikling!

Mer om Fana-landslaget

Ryger Advokatfirma er med på laget

Publisert 4. august 2022

Med bred erfaring og stor ekspertise slutter Ryger Advokatfirma seg til Fana IL Fotball og Fana-landslaget.

Hurtigruta Carglass med klar sikt

Publisert 27. juni 2022

Hurtigruta Carglass skal fortsette å utnytte bedriftsnettverket og samtidig støtte en komplett fotballutdanning.

Frende Forsikring signerte ny avtale

Publisert 4. mai 2022

Fana IL Fotball har signert en ny viktig samarbeidsavtale med Frende Forsikring.

Det Bergenske Kaffeselskap har signert

Publisert 20. april 2022

Det Bergenske Kaffeselskap støtter Fana IL Fotballs bærekraftsarbeid både på og utenfor banen.

Ortopro har signert

Publisert 28. mars 2022

Ortopro har i mange år vært en god medspiller til Fana IL Fotball og viderefører nå samarbeidet med klubben.

Årets første landslagssamling

Publisert 22. mars 2022

Hele troppen på Fana-landslaget er tatt ut til sesongstart på Nesttun Idrettsplass.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram