Fana-landslaget fortsatte den gode trenden

Publisert 8. juni 2023 | Marked og arrangement | Fana-landslaget | Fana-landslaget fortsatte den gode trenden

Samarbeidspartnerne var ikke vond å be da Fana-landslaget arrangerte spillermøte og grillkveld på Nesttun Idrettsplass.

For å skape godt samhold mellom landslagsspillerne skal spillermøte på tampen av vårsesongen være et viktig virkemiddel. I en løssluppen og sosial setting var lagbygging et sentralt tema under særdeles hyggelige omstendigheter.

Samarbeidspartnere og landslagsspillere inntok soldekket på klubbhuset med mange smil om munnen.

Kortreist grillmeny fra Fana Kjøtt
Med et deilig høytrykksvær lå det i kortene at Fana Kjøtt måtte kontaktes for å kunne diske opp en deilig grillmeny. Samarbeidspartneren med base på Midtun var som alltid på ballen og stilte med saftige nakkekoteletter og perfekte biffpølser - attpåtil av det særdeles kortreiste slaget.

Dette kombinert med noe godt i glasset fra 7 Fjell Bryggeri og flunkende nye utemøbler kunne Fana-landslaget innta soldekket på Nesttun Idrettsplass.

Her disket salgs- og partneransvarlig Helge Algerøy opp knallgod grillmat. En av plassene bak gassgrillene ble dessuten bemannet av X Office - som på en overbevisende måte fikk vist at man kan langt mer enn bare å optimalisere små og store bedrifter med skreddersydde IT-løsninger.

Førsnakk til cupkampen
Mot slutten av bordsete fikk den glade gjengen besøk av hovedtreneren på Fana IL Fotballs herrelag. Det var nemlig lagt opp til at denne landslagssamlingen var en god oppvarming til cupkampen mot Åsane. Ørjan Håland kunne røpe at tilnærmingen til bydelskampen var ganske lik som tidligere oppgjør mot tipp topp motstandere - en sjelden pekepinn på hvordan spillestilen i Fana IL Fotball står seg mot antatt bedre lag.

Imponert over fellesskapet
Et selvsikkert og velspillende Fana-lag gav ingenting ved dørene selv om motstanderen var fra OBOS-ligaen. Selv om åsabuene trakk det lengste strået og reiste hjem med avansement var det klasseforskjell på lagene utenfor banen.

Flust av unge jenter og gutter eide supporterkampen på tribuneplass med heiarop, allsang og flagg. Rett og slett god kok og kjempestemning gjennom samtlige 90 minutter.

Med en treningsleir i fotballens hjemland friskt i minne hadde de aller fleste i troppen til Fana-landslaget ferske referanser på alle utenomsportslige forhold knyttet til et kamparrangement. At rammene på Nesttun Idrettsplass langt på vei overgikk dette denne kvelden imponerte definitivt samarbeidspartnerne til Fana IL Fotball.

Bortekamp i begynnelsen av august
Fana-landslaget innleder høstsesongen med bortekamp for å få et godt innblikk i klubbens kjerneprodukt samt oppleve positiv, hurtig og energisk angrepsfotball som begeistrer.

Terminlisten til Fana-landslaget

I tillegg til utnytte bedriftsnettverket på Fana-landslaget støtter nemlig samtlige landslagsspillere en komplett fotballutdanning på Nesttun Idrettsplass.

Fana-landslaget tar samfunnsansvar med relasjonsbygging og forretningsutvikling!

Mer om Fana-landslaget

Miljøvennlig samarbeidsavtale med Dele

Publisert 23. september 2023

Med mange positive fellesnevnere har Dele og Fana IL Fotball inngått et fremtidsrettet samarbeid.

Peppes Pizza øker engasjementet

Publisert 11. september 2023

Peppes Pizza har forstått hvor viktig Fana IL Fotball er for kommende generasjoner og øker derfor støtten til klubben.

Power har forlenget kontrakten

Publisert 10. august 2023

Power ser frem til å utnytte bedriftsnettverket og samtidig støtte idrettsbevegelsen på Nesttun Idrettsplass.

Terminlisten til Fana-landslaget

Publisert 15. juli 2023

Samarbeidspartnerne til Fana IL Fotball skal delta på minst åtte landslagssamlinger i 2023-sesongen.

McDonald's initierer massiv ryddeaksjon

Publisert 25. april 2023

Gjennom kampanjen «take away your take away» ønsker McDonald's å gi tilbake til lokalsamfunnet.

Svært positiv start på sesongen

Publisert 27. mars 2023

Fana-landslaget startet 2023-sesongen med en veldig fin samling på Nesttun Idrettsplass.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram