Det Bergenske Kaffeselskap signerte ny avtale

Publisert 11. november 2020 | Marked og arrangement | Fana-landslaget | Det Bergenske Kaffeselskap signerte ny avtale

Det Bergenske Kaffeselskap og Fana IL Fotball skal spille på lag også kommende sesong.

Mange gode kopper kaffe har blitt servert i Fana-stuen på Nesttun Idrettsplass de siste sesongene. Dette skal Det Bergenske Kaffeselskap ha sin del av æren for. Derfor er det meget gode nyheter at kaffeleverandøren har signert en ny samarbeidsavtale med klubben.

Kaffemaskiner og vannkjølere er viktig for alle typer bedrifter, offentlige instanser, skoler og organisasjoner. Det Bergenske Kaffeselskap gjør hver dag sitt ypperste for at flest mulig kan servere deilig fersk kaffe på en rask og enkel måte takket være et bredt utvalg av kaffemaskiner og -traktere. Som nære venner av italienske Caffè Carraro leverer Det Bergenske Kaffeselskap kaffe i mange eksepsjonelle smaksvarianter med høy kvalitet. Selvsagt er det også mulig å få servert den gode gamle Friele-kaffen.

Det Bergenske Kaffeselskap har som alle andre samarbeidspartnere i Fana IL Fotball også vært landslagsspiller på Fana-landslaget. I klubbens "business to business"-konsept har daglig leder Kenneth Hauge Mikalsen spilt med hjerte utenpå drakten og spilt flere andre samarbeidspartnere gode med sitt brede spekter av produkter.

Det Bergenske Kaffeselskap

Fana IL Fotball, Fana-landslaget og Det Bergenske Kaffeselskap skal dermed spille hverandre gode også i fortsettelsen!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram