Corvus Energy forlenger samarbeidet

Publisert 17. juni 2020 | Marked og arrangement | Fana-landslaget | Corvus Energy forlenger samarbeidet

Fana IL Fotball signerte nylig en viktig samarbeidsavtale med Corvus Energy.

Det er gledelig å kunne avsløre at Corvus Energy forlenget samarbeidet med klubben like før koronakrisen slo inn. Corvus Energy er en fremoverlendt batterileverandør som opererer i en svært tidsaktuell og spennende bransje. Det norsk-canadiske selskapet er en ledende utvikler og produsent av energilagringssystemer. Batterirevolusjonen innenfor maritim sektor er i full gang med stadig strengere utslippskontroller i både havner og kystnære strøk.

Med bakgrunn i stor etterspørsel etter hybride eller helelektriske energisystemer i offshore- og shippingsektoren har Corvus Energy bygget en egen batterifabrikk i bergensområdet og dermed økt den norske tilstedeværelsen betraktelig. Klubbens samarbeidspartner er fast bestemt på å levere de beste løsningene i bransjen og med produksjon i Norge vil det være mulig å teste ut og utvikle nye løsninger som kan svare på behovet i årene som kommer.

Etter signeringen av den nye samarbeidsavtalen kommer Corvus Energy også til å ha et ekstra godt øye med den gode spillerutviklingen i klubben. Corvus Energy støtter nemlig arbeidet med å inspirere, motivere og forberede unge fotballspillere til å utvikle seg mot representasjonslag og toppfotball - både i form av profilering og akademinavn. Med Corvus Energy som en ny viktig medspiller vil akademiet heretter bli omtalt som Corvus Energy Fana-akademiet.

Fana IL Fotball, Fana-landslaget og Corvus Energy skal dermed spille hverandre gode også i fortsettelsen!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram