Comebacksamling for Fana-landslaget

Publisert 25. oktober 2021 | Marked og arrangement | Fana-landslaget | Comebacksamling for Fana-landslaget

Troppen på Fana-landslaget kan endelig starte nedtellingen til ny samling.

Koronapandemien har naturlig nok påvirket antall samlinger og tiltak også for Fana-landslaget - "business to business"-konseptet i regi av Fana IL Fotball. I slutten av september gikk Norge over til en tilnærmet normal hverdag. Dermed var det også på høy tid å kalle inn alle involverte for å jobbe med formasjon, relasjoner og samhandling på Fana-landslaget.

På denne tiden av året har normalt Fana-landslaget gjennomført sesongens høydepunkt - en bortekamp i Europa. Her har internasjonal fotball i en nøye utvalgt by stått sentralt samtidig som alle involverte her gjennomført mange formelle og uformelle samtaler om salg, kompetanse og samarbeid

Comebacksamlingen for Fana-landslaget gjennomføres med et interessant program i Norges fineste klubbhus på Nesttun Idrettsplass.

Opprykk til oppvarming?
Fana IL Fotballs herrelag står med ti strake seire og er på skuddhold til opprykk før siste serierunde mot Fjøra. Laget er ett skarve poeng bak Frigg som fortsatt er store favoritter da man møter nedrykksklase Årdal i siste serierunde.

Tilfeldighetene vil ha det til at Fana-guttene spiller hjemme på Nesttun Idrettsplass klokken 13:00 og kan altså fortsatt innkassere seriemesterskapet foran nesen på avgjørende samarbeidspartnere.

Fokus på bærekraftsarbeid og bruk av sosiale medier
Som alltid legges det opp til et faglig og sosialt program for å legge forholdene til rette for relasjoner, kunskapsutveksling og vennskap mellom alle offensive landslagsspillere i en hyggelig setting.

Daglig leder Mads Vik Tvedte vil innlede med en rykende fersk løypemelding om ståa i klubben og videre utvikling på alle kjerneområder. Deretter tar bærekraftsansvarlig Magnus Thorsen ordet for å gi et lite innblikk i hvordan Fana IL Fotball identifiserer, planlegger og gjennomføre tiltak som skal styrke klubbens innsats innen bærekraft i Fana og Ytrebygda bydeler.

Medieviter og forfatter Magnus Hoem Iversen har dypdykket i de viktigste aspektene ved sosiale medier og hvordan disse påvirker hverdagen og bevisst benyttes i markedsføring av varer, politiske valg, demokrati og diktaturer. Denne ettermiddagen skal Iversen dele sin spisskompetanse med Fana-landslaget og avsløre myter og sannheter om sosiale medier.

På toppen av dette har Fana Kjøtt varslet å servere et måltid med de beste råvarer. Landslagsspillerne på Fana-landslaget har altså mye å se frem til.

Mer om Fana-landslaget

Ryger Advokatfirma er med på laget

Publisert 4. august 2022

Med bred erfaring og stor ekspertise slutter Ryger Advokatfirma seg til Fana IL Fotball og Fana-landslaget.

Hurtigruta Carglass med klar sikt

Publisert 27. juni 2022

Hurtigruta Carglass skal fortsette å utnytte bedriftsnettverket og samtidig støtte en komplett fotballutdanning.

Frende Forsikring signerte ny avtale

Publisert 4. mai 2022

Fana IL Fotball har signert en ny viktig samarbeidsavtale med Frende Forsikring.

Det Bergenske Kaffeselskap har signert

Publisert 20. april 2022

Det Bergenske Kaffeselskap støtter Fana IL Fotballs bærekraftsarbeid både på og utenfor banen.

Fana-landslaget tyvstartet sesongen

Publisert 1. april 2022

Offensive samarbeidspartnere og landslagsspillere startet 2022-sesongen litt før resten av fotball-Norge.

Ortopro har signert

Publisert 28. mars 2022

Ortopro har i mange år vært en god medspiller til Fana IL Fotball og viderefører nå samarbeidet med klubben.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram