Astrea er ny samarbeidspartner

Publisert 16. februar 2022 | Marked og arrangement | Fana-landslaget | Astrea er ny samarbeidspartner

Astrea støtter Fana IL Fotball og ser mulighetene for relasjonsbygging og forretningsutvikling.

Optimismen rår på Nesttun Idrettsplass og over det ganske land. Spesielt på dager hvor nye støttespillere ser verdien av Fana IL Fotballs arbeid både på og utenfor banen. Siste skudd på stammen er konsulentselskapet Astrea som deler klubbens tankegang om å eliminere tilfeldigheter.

Astrea-teamet har nemlig blitt drillet i det som skal være den absolutt beste praksis for lederrekruttering, karriererådgivning og midlertidig ledelse.

Lønnsomme rekrutteringer skal bidra til å løse utfordringer og skape muligheter. Astrea kan bidra på flere ulike måter når det gjelder rekruttering av ledere, spesialister eller styremedlemmer. Nøye utvalgte konsulenter kan ta seg av hele rekrutteringsprosessen eller deler av den i form av tjenester innenfor headhunting, annonsert søk og sluttvurdering av finalekandidater. Astrea vet nemlig inderlig godt at lederutvelgelse krever hardt og nøyaktig arbeid uten rom for snarveier underveis.

Astrea

Konsulentselskapet tilbyr også flere ulike karriererågivningsprogrammer for både bedrifter og enkeltpersoner. Astrea sine erfarne rådgivere har innsikt i arbeidsmarkedet og kan bidra til at nye muligheter åpner seg - enten man ønsker å gjøre et karriereskift, finne en ny passende stilling eller komme til neste nivå.

Markedsforholdene og bedriftenes ressursbehov er i stadig endring. I enkelte situasjoner kan det være behov for å sette inn en erfaren leder til å gjennomføre en konkret endringsprosess eller håndtere en plutselig krise. I andre situasjoner kan det være behov for å sette inn en leder som midlertidig erstatning ved sykdom eller permisjon. Astrea har høyt kvalifiserte bedriftsrådgivere med betydelig erfaring som på kort varsel kan tre inn i slike roller. Dette gjelder både for kortere eller lengre perioder - heltid såvel som deltid.

Som ny samarbeidspartner til klubben vet Astrea at man får i pose og sekk ved å innta en kombinasjonsrolle som støttespiller til idretten samtidig som man utvikler gode relasjoner og handel på Fana-landslaget - "business to business"-konseptet til Fana IL Fotball.

Fana IL Fotball ønsker Astrea velkommen til klubben og Fana-landslaget!

Mer om Fana-landslaget

Ryger Advokatfirma er med på laget

Publisert 4. august 2022

Med bred erfaring og stor ekspertise slutter Ryger Advokatfirma seg til Fana IL Fotball og Fana-landslaget.

Hurtigruta Carglass med klar sikt

Publisert 27. juni 2022

Hurtigruta Carglass skal fortsette å utnytte bedriftsnettverket og samtidig støtte en komplett fotballutdanning.

Frende Forsikring signerte ny avtale

Publisert 4. mai 2022

Fana IL Fotball har signert en ny viktig samarbeidsavtale med Frende Forsikring.

Det Bergenske Kaffeselskap har signert

Publisert 20. april 2022

Det Bergenske Kaffeselskap støtter Fana IL Fotballs bærekraftsarbeid både på og utenfor banen.

Fana-landslaget tyvstartet sesongen

Publisert 1. april 2022

Offensive samarbeidspartnere og landslagsspillere startet 2022-sesongen litt før resten av fotball-Norge.

Ortopro har signert

Publisert 28. mars 2022

Ortopro har i mange år vært en god medspiller til Fana IL Fotball og viderefører nå samarbeidet med klubben.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram