Astrea er ny samarbeidspartner

Publisert 16. februar 2022 | Marked og arrangement | Fana-landslaget | Astrea er ny samarbeidspartner

Astrea støtter Fana IL Fotball og ser mulighetene for relasjonsbygging og forretningsutvikling.

Optimismen rår på Nesttun Idrettsplass og over det ganske land. Spesielt på dager hvor nye støttespillere ser verdien av Fana IL Fotballs arbeid både på og utenfor banen. Siste skudd på stammen er konsulentselskapet Astrea som deler klubbens tankegang om å eliminere tilfeldigheter.

Astrea-teamet har nemlig blitt drillet i det som skal være den absolutt beste praksis for lederrekruttering, karriererådgivning og midlertidig ledelse.

Lønnsomme rekrutteringer skal bidra til å løse utfordringer og skape muligheter. Astrea kan bidra på flere ulike måter når det gjelder rekruttering av ledere, spesialister eller styremedlemmer. Nøye utvalgte konsulenter kan ta seg av hele rekrutteringsprosessen eller deler av den i form av tjenester innenfor headhunting, annonsert søk og sluttvurdering av finalekandidater. Astrea vet nemlig inderlig godt at lederutvelgelse krever hardt og nøyaktig arbeid uten rom for snarveier underveis.

Astrea

Konsulentselskapet tilbyr også flere ulike karriererågivningsprogrammer for både bedrifter og enkeltpersoner. Astrea sine erfarne rådgivere har innsikt i arbeidsmarkedet og kan bidra til at nye muligheter åpner seg - enten man ønsker å gjøre et karriereskift, finne en ny passende stilling eller komme til neste nivå.

Markedsforholdene og bedriftenes ressursbehov er i stadig endring. I enkelte situasjoner kan det være behov for å sette inn en erfaren leder til å gjennomføre en konkret endringsprosess eller håndtere en plutselig krise. I andre situasjoner kan det være behov for å sette inn en leder som midlertidig erstatning ved sykdom eller permisjon. Astrea har høyt kvalifiserte bedriftsrådgivere med betydelig erfaring som på kort varsel kan tre inn i slike roller. Dette gjelder både for kortere eller lengre perioder - heltid såvel som deltid.

Som ny samarbeidspartner til klubben vet Astrea at man får i pose og sekk ved å innta en kombinasjonsrolle som støttespiller til idretten samtidig som man utvikler gode relasjoner og handel på Fana-landslaget - "business to business"-konseptet til Fana IL Fotball.

Fana IL Fotball ønsker Astrea velkommen til klubben og Fana-landslaget!

Mer om Fana-landslaget

Utvider samarbeidet med Rema 1000 Skjold

Publisert 18. juni 2024

Rema 1000-kjøpmannen Jarle Lilletvedt blir en av Fana IL Fotball sine viktigste samarbeidspartnere.

Teambuilding for Fana-landslaget

Publisert 10. juni 2024

Fana-landslaget skal samles på klubbhuset under særdeles hyggelige omstendigheter.

Jæger Automobil har signert

Publisert 4. juni 2024

Den lokale bilforhandleren sparer ikke på konfekten og går rett inn som en ny viktig nøkkelspiller på Fana-landslaget.

Flex Reklame ny landslagsspiller

Publisert 30. mai 2024

Espen Hansen og Flex Reklame ser frem til et spennende samarbeid med Fana IL Fotball.

Stor samarbeidsavtale med Eika

Publisert 21. mai 2024

Eika har signert en flerårskontrakt og støtter idrettsbevegelsen på Nesttun Idrettsplass.

Etektor er ny samarbeidspartner

Publisert 25. april 2024

Med spennende spisskompetanse blir Etektor en del av Fana IL Fotball og Fana-landslaget.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram