Tilrettelegger for de aller yngste

Publisert 18. september 2023 | Marked og arrangement | Bedriftsprofilering | Tilrettelegger for de aller yngste

OBOS tar barnefotballen på alvor og har gitt Nesttun Idrettsplass en ny treerbane i gave.

Norges Fotballforbund innførte som kjent treerfotball for et par sesonger siden og fra første stund har Fana IL Fotball vært en svært viktig bidragsyter med å optimalisere spillformen - til det beste for de aller yngste i fotballfamilien.

Erfaringene med den lystbetonte spillformen har stort sett vært meget positive, men det er på det rene at treerfotball nesten utelukkende kun kan utøves med skikkelig vant. Fana IL Fotball investerte derfor tidlig et sekssifret beløp for å få på plass godkjente treerbaner, men etter et antall seriekamper og turneringsdager synger disse dessverre på absolutt siste verset.

OBOS-banen
Det prekære behovet for anskaffelse av nye treerbaner har kommet en av Norden største boligbyggere for øre. OBOS har derfor bestemt seg for å støtte Fana IL Fotball med nok kroner og øre til å kjøpe inn nye vant - til det som vil omtalt som OBOS-banen.

Gjennom programmet OBOS Jubel gir boligbyggeren støtte til gode formål innen idrett, kultur, humanitært arbeid og andre sosiale tiltak. Inntil ti prosent av overskuddet deles faktisk ut til samfunnsnyttige formål hvert år.

Økt trygghet og flere utfordringer
Smålagsspillet sørger for at rykende ferske fotballspillere forstår spillet lettere. Når spillformen reduserer kompleksiteten og øker antall involveringer for den enkelte resulterer dette i økt trygghet og flere utfordringer som i sin tur skaper en perfekt kombinasjon av trivsel og utvikling.

Et eksempel til etterfølgelse?
På kampdager fungerer treerbanene i det hele tatt som en positiv magnet for spillere, trenere, lagledere og foresatte.

Flere er selvfølgelig velkommen til å bidra i arbeidet med å bygge grunnmuren til lange fotballkarrierer samtidig som man eksponerer bedriften på tidenes profileringsflate i fotball-Norge.

  • Banenavn i 3v3-ligaen.
  • Banenavn på barnefotballturneringer.
  • Logo på treerbanen.

Mer om Bedriftsprofilering

Slik profileres bedriftene i Fana IL Fotball

Publisert 17. juni 2023

Små og store bedrifter gir avgjørende støtte til idrettsbevegelsen gjennom profilering av produkter, tjenester og merkevare.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram