Velkommen til nye fanafotball.no

Publisert 8. juni 2020 | Klubben | Velkommen til nye fanafotball.no

Skjermdump av Fana IL Fotballs nye hjemmeside

Det er med stor glede Fana IL Fotball kan lansere flunkende nye nettsider.

Korona-krisen har enn så lenge satt en stopper for fotballsesongen 2020. Fana IL Fotball har derfor måtte bruker tiden godt på mange ulike områder denne våren.

De siste månedene har det blant annet pågått et intenst arbeid med å fornye fanafotball.no kraftig. For at klubbdriften skal være så god som mulig er Fana IL Fotball nemlig opptatt av å ha en god kommunikasjon med alle medlemmer og andre som klubben har en relasjon til. Fana IL Fotballs kommunikasjon skal være åpen, tydelig, ærlig, offensiv og tidsriktig til alle målgrupper både internt og eksternt.

Etter over et desennium med nettsider fra leverandøren til klubbens medlemsregister har man valgt å starte med blanke ark.

Snasent og skreddersydd
Administrasjonen har sammen med dyktige Per Arne Flatberg i Snasent denne gang skreddersydd et tidsriktig uttrykk som skal være Fana IL Fotballs nye ansikt utad på alle digitale enheter - PC, Mac, nettbrett og mobil. Sammen med introduksjonen av ny visuell identitet har fanafotball.no byttet publiseringsverktøy for å gi rom for flere digitale muligheter i tiden som kommer. I tillegg har det vært viktig for Fana IL Fotball å sikre eierskap til et fremtidsrettet system og redaksjonelt innhold da dette med tiden vil være av stor historisk verdi.

Fornyelsen skal bidra til at fanafotball.no også i fortsettelsen skal være en sterk informasjonskanal for å presentere omverden for Fana IL Fotballs omfattende fotballutdanning, fremgangsrike spillerutviklingsarbeid, mange samfunnsnyttige tiltak for barn og ungdom og unike engasjementet på Nesttun Idrettsplass. Snasent har etter en forbilledlig utviklingsprosess levert et verktøy som definitivt lever opp til selskapets gode navn.

Fana IL Fotball ønsker velkommen til nye fanafotball.no!

Hyllet Traverbanens store sønn

Publisert 25. september 2021

Fana-legenden Egil Borge fikk denne uken velfortjent oppmerksomhet.

Tvedte ny klubbsjef

Publisert 19. september 2021

Sportslig leder Mads Vik Tvedte rykker opp og blir ny daglig leder i Fana IL Fotball.

Endelig nytt kunstgress på Nesttun Idrettsplass

Publisert 2. juli 2021

I sommer iverksettes et stort og viktig arbeid med å utbedre forholdene på hovedbanen.

Sundberg tildelt hederstegn i sølv

Publisert 3. juni 2021

Ildsjelen Elling Sundberg fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.

Klubbhåndboken klar for seriestart

Publisert 3. mai 2021

Fana IL Fotballs klubbhåndbok er justert og oppdatert for sesongen 2021.

Hellesund skifter beite

Publisert 1. mai 2021

Etter fem år i klubben takker Kim Rune Hellesund for seg og blir ny daglig leder i Skjergard IL.