Velkommen til nye fanafotball.no

Publisert 8. juni 2020 | Klubben | Velkommen til nye fanafotball.no

Skjermdump av Fana IL Fotballs nye hjemmeside

Det er med stor glede Fana IL Fotball kan lansere flunkende nye nettsider.

Korona-krisen har enn så lenge satt en stopper for fotballsesongen 2020. Fana IL Fotball har derfor måtte bruker tiden godt på mange ulike områder denne våren.

De siste månedene har det blant annet pågått et intenst arbeid med å fornye fanafotball.no kraftig. For at klubbdriften skal være så god som mulig er Fana IL Fotball nemlig opptatt av å ha en god kommunikasjon med alle medlemmer og andre som klubben har en relasjon til. Fana IL Fotballs kommunikasjon skal være åpen, tydelig, ærlig, offensiv og tidsriktig til alle målgrupper både internt og eksternt.

Etter over et desennium med nettsider fra leverandøren til klubbens medlemsregister har man valgt å starte med blanke ark.

Snasent og skreddersydd
Administrasjonen har sammen med dyktige Per Arne Flatberg i Snasent denne gang skreddersydd et tidsriktig uttrykk som skal være Fana IL Fotballs nye ansikt utad på alle digitale enheter - PC, Mac, nettbrett og mobil. Sammen med introduksjonen av ny visuell identitet har fanafotball.no byttet publiseringsverktøy for å gi rom for flere digitale muligheter i tiden som kommer. I tillegg har det vært viktig for Fana IL Fotball å sikre eierskap til et fremtidsrettet system og redaksjonelt innhold da dette med tiden vil være av stor historisk verdi.

Fornyelsen skal bidra til at fanafotball.no også i fortsettelsen skal være en sterk informasjonskanal for å presentere omverden for Fana IL Fotballs omfattende fotballutdanning, fremgangsrike spillerutviklingsarbeid, mange samfunnsnyttige tiltak for barn og ungdom og unike engasjementet på Nesttun Idrettsplass. Snasent har etter en forbilledlig utviklingsprosess levert et verktøy som definitivt lever opp til selskapets gode navn.

Fana IL Fotball ønsker velkommen til nye fanafotball.no!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram