Velkommen til nye fanafotball.no

Publisert 8. juni 2020 | Klubben | Velkommen til nye fanafotball.no

Skjermdump av Fana IL Fotballs nye hjemmeside

Det er med stor glede Fana IL Fotball kan lansere flunkende nye nettsider.

Korona-krisen har enn så lenge satt en stopper for fotballsesongen 2020. Fana IL Fotball har derfor måtte bruker tiden godt på mange ulike områder denne våren.

De siste månedene har det blant annet pågått et intenst arbeid med å fornye fanafotball.no kraftig. For at klubbdriften skal være så god som mulig er Fana IL Fotball nemlig opptatt av å ha en god kommunikasjon med alle medlemmer og andre som klubben har en relasjon til. Fana IL Fotballs kommunikasjon skal være åpen, tydelig, ærlig, offensiv og tidsriktig til alle målgrupper både internt og eksternt.

Etter over et desennium med nettsider fra leverandøren til klubbens medlemsregister har man valgt å starte med blanke ark.

Snasent og skreddersydd
Administrasjonen har sammen med dyktige Per Arne Flatberg i Snasent denne gang skreddersydd et tidsriktig uttrykk som skal være Fana IL Fotballs nye ansikt utad på alle digitale enheter - PC, Mac, nettbrett og mobil. Sammen med introduksjonen av ny visuell identitet har fanafotball.no byttet publiseringsverktøy for å gi rom for flere digitale muligheter i tiden som kommer. I tillegg har det vært viktig for Fana IL Fotball å sikre eierskap til et fremtidsrettet system og redaksjonelt innhold da dette med tiden vil være av stor historisk verdi.

Fornyelsen skal bidra til at fanafotball.no også i fortsettelsen skal være en sterk informasjonskanal for å presentere omverden for Fana IL Fotballs omfattende fotballutdanning, fremgangsrike spillerutviklingsarbeid, mange samfunnsnyttige tiltak for barn og ungdom og unike engasjementet på Nesttun Idrettsplass. Snasent har etter en forbilledlig utviklingsprosess levert et verktøy som definitivt lever opp til selskapets gode navn.

Fana IL Fotball ønsker velkommen til nye fanafotball.no!

Gode nyheter til barne- og ungdomsfotballen

Publisert 18. januar 2021

Regjeringen viderefører strenge nasjonale smitteverntiltak, men kom med en god beskjed til barne- og ungdomsfotballen.

Varsler mobilisering for snørydding

Publisert 9. januar 2021

Kong Vinter har meldt sin ankomst på banene Fana IL Fotball disponerer.

Nye koronavettregler

Publisert 6. januar 2021

Som forventet har Norges Fotballforbund oppdatert koronavettreglene for de neste to ukene.

Hærverk på Nesttun Idrettsplass

Publisert 5. januar 2021

Det er trist å konstatere at noen valgte å feire inngangen til det nye året med hærverk.

Koronatrening mandag 4. januar

Publisert 4. januar 2021

Fotballåret 2021 må dessverre starte med strenge retningslinjer.

Julehilsen fra styreleder

Publisert 23. desember 2020

Styreleder Kristian Jæger ønsker alle involverte i Fana IL Fotball en riktig god jul.