Varsler mobilisering for snørydding

Publisert 9. januar 2021 | Klubben | Varsler mobilisering for snørydding

Kong Vinter har meldt sin ankomst på banene Fana IL Fotball disponerer.

Værutsiktene for de nærmeste dagene kan gi utfordringer for fotballutdanningen i klubben om man ikke tar grep. Ingen må bli overrasket om alt av nedbør faller som snø i helgen og blir etterfulgt av en dag med plussgrader før kulden på ny setter inn. For å sikre akseptable baneforhold i tiden som kommer - uten en kjedelig issåle - må derfor banene ryddes for snø.

Selv om lek og moro i snøen kan være knallgøy sier det seg selv at grønne kunstgressbaner foretrekkes alle dager i uken fremfor fotball på snø- og isdekke.

Koronavennlig snørydding søndag 10. januar
Fana IL Fotball inviterer derfor til en effektiv snørydding på Nesttun Idrettsplass førstkommende søndag den 10. januar klokken 18:00 til 20:00.

Forrige gang dette var strengt nødvendig viste fotballfamilien i Fana IL Fotball seg fra sin beste side. Samtlige baner ble da ryddet for snø i et overveldende tempo. På kort varsel stilte over 50 frivillige til dugnad for å sikre at treningene fortsatt kan bli gjennomført for Fana IL Fotballs mange spillere i barne- og ungdomsfotballen.

Med en storstilt mobilisering vil arbeidet med å rydde snø gå fort også denne gang. Fana IL Fotball har investert i mange gode snøskuffer til dette formålet, men så sant man har mulighet oppfordres det allikevel til å stille opp med en egen denne kvelden.

Hensynet til pandemien skal selvfølgelig fortsatt ha høyeste prioritet. Syke personer skal må fortsatt holde seg hjemme. Videre skal alle som møter registrere seg ved ankomst, holde minst én meter avstand og ha god hånd- og hostehygiene.

Fana Kjøtt hyller dugnadsånden
Fana Kjøtt er en stolt leverandør av høykvalitets hverdagsmat til Vestlandet og leverer et bredt spekter av varer til dagligvarebutikkene - ikke bare til Fana-kiosken. Som en viktig samarbeidspartner til klubben hyller Fana Kjøtt dugnadsånden og sørger for at alle får en matbit etter endt arbeidsøkt.

Fana IL Fotball ønsker velkommen til dugnad!

Hyllet Traverbanens store sønn

Publisert 25. september 2021

Fana-legenden Egil Borge fikk denne uken velfortjent oppmerksomhet.

Tvedte ny klubbsjef

Publisert 19. september 2021

Sportslig leder Mads Vik Tvedte rykker opp og blir ny daglig leder i Fana IL Fotball.

Endelig nytt kunstgress på Nesttun Idrettsplass

Publisert 2. juli 2021

I sommer iverksettes et stort og viktig arbeid med å utbedre forholdene på hovedbanen.

Sundberg tildelt hederstegn i sølv

Publisert 3. juni 2021

Ildsjelen Elling Sundberg fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.

Klubbhåndboken klar for seriestart

Publisert 3. mai 2021

Fana IL Fotballs klubbhåndbok er justert og oppdatert for sesongen 2021.

Hellesund skifter beite

Publisert 1. mai 2021

Etter fem år i klubben takker Kim Rune Hellesund for seg og blir ny daglig leder i Skjergard IL.