Varsler mobilisering for snørydding

Publisert 9. januar 2021 | Klubben | Varsler mobilisering for snørydding

Kong Vinter har meldt sin ankomst på banene Fana IL Fotball disponerer.

Værutsiktene for de nærmeste dagene kan gi utfordringer for fotballutdanningen i klubben om man ikke tar grep. Ingen må bli overrasket om alt av nedbør faller som snø i helgen og blir etterfulgt av en dag med plussgrader før kulden på ny setter inn. For å sikre akseptable baneforhold i tiden som kommer - uten en kjedelig issåle - må derfor banene ryddes for snø.

Selv om lek og moro i snøen kan være knallgøy sier det seg selv at grønne kunstgressbaner foretrekkes alle dager i uken fremfor fotball på snø- og isdekke.

Koronavennlig snørydding søndag 10. januar
Fana IL Fotball inviterer derfor til en effektiv snørydding på Nesttun Idrettsplass førstkommende søndag den 10. januar klokken 18:00 til 20:00.

Forrige gang dette var strengt nødvendig viste fotballfamilien i Fana IL Fotball seg fra sin beste side. Samtlige baner ble da ryddet for snø i et overveldende tempo. På kort varsel stilte over 50 frivillige til dugnad for å sikre at treningene fortsatt kan bli gjennomført for Fana IL Fotballs mange spillere i barne- og ungdomsfotballen.

Med en storstilt mobilisering vil arbeidet med å rydde snø gå fort også denne gang. Fana IL Fotball har investert i mange gode snøskuffer til dette formålet, men så sant man har mulighet oppfordres det allikevel til å stille opp med en egen denne kvelden.

Hensynet til pandemien skal selvfølgelig fortsatt ha høyeste prioritet. Syke personer skal må fortsatt holde seg hjemme. Videre skal alle som møter registrere seg ved ankomst, holde minst én meter avstand og ha god hånd- og hostehygiene.

Fana Kjøtt hyller dugnadsånden
Fana Kjøtt er en stolt leverandør av høykvalitets hverdagsmat til Vestlandet og leverer et bredt spekter av varer til dagligvarebutikkene - ikke bare til Fana-kiosken. Som en viktig samarbeidspartner til klubben hyller Fana Kjøtt dugnadsånden og sørger for at alle får en matbit etter endt arbeidsøkt.

Fana IL Fotball ønsker velkommen til dugnad!

Gode nyheter til barne- og ungdomsfotballen

Publisert 18. januar 2021

Regjeringen viderefører strenge nasjonale smitteverntiltak, men kom med en god beskjed til barne- og ungdomsfotballen.

Nye koronavettregler

Publisert 6. januar 2021

Som forventet har Norges Fotballforbund oppdatert koronavettreglene for de neste to ukene.

Hærverk på Nesttun Idrettsplass

Publisert 5. januar 2021

Det er trist å konstatere at noen valgte å feire inngangen til det nye året med hærverk.

Koronatrening mandag 4. januar

Publisert 4. januar 2021

Fotballåret 2021 må dessverre starte med strenge retningslinjer.

Julehilsen fra styreleder

Publisert 23. desember 2020

Styreleder Kristian Jæger ønsker alle involverte i Fana IL Fotball en riktig god jul.

Banebrytende samarbeidsavtale med Sædalen IL

Publisert 22. desember 2020

Sædalen IL og Fana IL Fotball har inngått en viktig samarbeidsavtale for jente- og damefotballen.