Vårklargjøring av Nesttun Idrettsplass

Publisert 12. mars 2021 | Klubben | Vårklargjøring av Nesttun Idrettsplass

Fana IL Fotball maner til dugnad for å få Nesttun Idrettsplass til å skinne før seriestart.

Offentliggjøring av både avdelingsoppsett og terminlister er et sikkert vårtegn. Så fort påskeferien er unnagjort braker det løs med seriekamper både i ukedager og helg.

Som seg hør og bør skal gjestende lag få en varm velkomst på Nesttun Idrettsplass. Herunder må arealer både på og utenfor banen være representativt og stå i stil til klubbhuset - som etter Fana IL Fotball sin mening er Norges fineste.

Koronavennlig dugnad søndag 21. mars
Fana IL Fotball inviterer derfor til en effektiv dugnad for å gjøre Nesttun Idrettsplass klar til vårsesongen.

• Dag og dato: Søndag 21. mars.
  • Tid: Klokken 16:00 til 18:00.
  • Sted: Nesttun Idrettsplass.

Gang på gang har frivilligheten i Fana IL Fotball i slike sammenhenger klinket til og vist at dugnadsånden i klubben holder skyhøyt nivå. Denne gang står enkle og viktige oppgaver som plukke boss, håndtere granulat på avveie, kvalitetssikre målene, klargjøre snøskuffer, vaske vinduer og annet forefallende arbeid.

Massiv oppslutning og et ellevilt pågangsmot vil arbeidet med klargjøre Nesttun Idrettsplass gå fort også denne gang. Fana IL Fotball har investert i en del arbeidsredskaper til dette formålet, men så sant man har mulighet oppfordres det allikevel til å stille opp med noe eget denne kvelden.

Hensynet til pandemien skal selvfølgelig fortsatt ha høyeste prioritet. Syke personer skal må fortsatt holde seg hjemme. Videre skal alle som møter registrere seg ved ankomst, holde minst én meter avstand og ha god hånd- og hostehygiene.

Fana Kjøtt hyller dugnadsånden
Fana Kjøtt er en stolt leverandør av høykvalitets hverdagsmat til Vestlandet og leverer et bredt spekter av varer til dagligvarebutikkene - ikke bare til Fana-kiosken. Som en viktig samarbeidspartner til klubben hyller Fana Kjøtt dugnadsånden og sørger for at alle får en matbit etter endt arbeidsøkt.

Fana IL Fotball ønsker velkommen til dugnad!

Endelig nytt kunstgress på Nesttun Idrettsplass

Publisert 2. juli 2021

I sommer iverksettes et stort og viktig arbeid med å utbedre forholdene på hovedbanen.

Sundberg tildelt hederstegn i sølv

Publisert 3. juni 2021

Ildsjelen Elling Sundberg fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.

Klubbhåndboken klar for seriestart

Publisert 3. mai 2021

Fana IL Fotballs klubbhåndbok er justert og oppdatert for sesongen 2021.

Hellesund skifter beite

Publisert 1. mai 2021

Etter fem år i klubben takker Kim Rune Hellesund for seg og blir ny daglig leder i Skjergard IL.

Ellingsen tilbake i manesjen

Publisert 24. april 2021

Trenerveileder Kjeld Erik Ellingsen nyter tilværelsen på treningsfeltet med Fana-spillere og -trenere.

Fana IL Fotball ansetter bærekraftsansvarlig

Publisert 20. mars 2021

Fana IL Fotball har ansatt Magnus Thorsen for å styrke klubbens satsing på bærekraftsarbeid.