Tvedte ny klubbsjef

Publisert 19. september 2021 | Klubben | Tvedte ny klubbsjef

Sportslig leder Mads Vik Tvedte rykker opp og blir ny daglig leder i Fana IL Fotball.

Den siste tiden har styret i Fana IL Fotball ledet en prosess for å rekruttere ny daglig leder til klubben. Ønske har fra første stund vært å ansette en kandidat som kjenner til mekanismene i en fremoverlent utviklingsklubb samt kan videreføre og forsterke retningen klubben har staket ut de siste årene. Med dette som utgangspunkt konkluderte styret med at den beste løsningen fantes internt.

Fana IL Fotball er derfor glad for at Mads Vik Tvedte trer inn i rollen som daglig leder med umiddelbar virkning.

Et enkelt valg
Tvedte ble engasjert som sportslig leder i Fana IL Fotball for syv år siden. Med allmennlærerutdanning, UEFA A-lisens og spennende referanser fra svensk fotball har Tvedte hatt det overordnede faglige og administrative ansvaret for å utvikle fotballutdanningen på Nesttun Idrettsplass.

Fra første stund har Tvedte gått i bresjen for utvikling, nytenking og handlekraft ved å starte mange avgjørende og krevende prosesser i klubben - til det beste for spillere, trenere og lagledere.

Viktige tiltak som knøttefotball, fotballskoler, Volvat FFO, Corvus Energy Fana-akademiet, løkkefotball og trenerutdanning har blitt rullet ut i storstilt skala under Tvedte sin ledelse. Sammen med den tradisjonelle lagsaktiviteten har dette inngått i en helhetlig plan som utvikler hele mennesket og skaper gode vaner.

Som sportslig leder har Tvedte i det hele tatt blitt kjent med å smøre det store maskineriet av frivillige trenere og lagledere på alle nivåer. Nettopp Tvedte sin store innsikt og forståelse av at barnefotball, ungdomsfotball og seniorfotball henger nøye sammen og er gjensidig avhengig av hverandre skal fortsatt være en tankerekke Fana IL Fotball vil bygge videre på.

Med Tvedte sin gedigne og mangeårige erfaring fra Fana IL Fotball kombinert med et veldokumentert og godt lederskap er styret klar på at ansettelsen gir klubben gode forutsetninger for at hele virksomheten skal utvikle seg til nye nivåer både på kort og lang sikt.

Kontinuitetsbærer
Sammen med klubblegenden Ketil Brekke og et stabilt styret vil ansettelsen av Tvedte sikre fortsatt kontinuitet i Fana IL Fotball. Dette har lenge vært en viktig faktor i arbeidet med å forme en svært stabil klubbdrift og sportslig utvikling på Nesttun Idrettsplass.

I oppdraget som daglig leder skal Tvedte ta ansvar for å organisere, lede og støtte både ansatte og frivillige. Tvedte vil også ha det overordnede ansvar for sport. Sammen utgjør alle en enorm kompetanse og styrke som gjør at Fana IL Fotball er en sentral aktør i nærområde for å skape gode oppvekstvilkår for barn og ungdom.

Videre ønsker Fana IL Fotball at det også i fortsettelsen legges til rette for at totalkompetansen i et av landets største idrettslag utnyttes ved å fokusere på kraften og mulighetene som oppstår ved samarbeid og kompetanseutveksling på tvers av lag og idretter.

Fana IL Fotball gleder seg over at Mads er klar for flere sesonger på Nesttun Idrettsplass!

Mer om Klubben

Sommerferie for administrasjonen

Publisert 4. juli 2022

Med forventning om en intens og knallgøy høstsesong tar servicesenteret til Fana IL Fotball nå en pust i bakken.

Ellingsen tildelt hederstegn

Publisert 14. mai 2022

Kjeld Erik Ellingsen ble hedret med hederstegn i bronse for sin mangeårige innsats på klubbnivå for Fana IL Fotball.

17. mai-tog med fotballfamilien

Publisert 12. mai 2022

Tradisjonen tro stiller Fana IL Fotball med egen fane i prosesjonen til Nesttun.

Hederstegn i bronse til Loftaas

Publisert 22. april 2022

Asle Loftaas ble overrasket på årsmøte til Fana IL da hederstegnkomitéen hyllet ham for sin innsats.

Sølvgutten Kristian Jæger

Publisert 16. april 2022

Selv uten en utpreget sangstemme har Kristian Jæger blitt utnevnt til sølvgutt i Fana IL.

Hederstegn i sølv til Hildershavn

Publisert 2. april 2022

Helge-John Hildershavn fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram