Sundberg tildelt hederstegn i sølv

Publisert 3. juni 2021 | Klubben | Sundberg tildelt hederstegn i sølv

Ildsjelen Elling Sundberg fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.

I over et decennium har har Elling Sundberg hatt en rekke ulike roller på Nesttun Idrettsplass - både på lagsnivå og klubbnivå.

Som for veldig mange andre ble Sundberg for alvor en del av frivilligheten i Fana IL Fotball gjennom sine barn. Da 2004-årgangen sparket i gang fotballkarrieren tok Sundberg ansvar for trenerrollen og laglederrollen for ferske Lynx-spillere fra Ulsmåg skole.

Gleden av å skape et godt miljø og høyt aktivitetsnivå gjorde at Sundberg raskt ble bitt av Fana-basillen. I 2011 tok unikumet rollen som manager for Fana SuperTeam på banen så vel som utenfor. Ingen oppgave har vært stor eller for liten. Nettsider og sosiale medier har blitt oppdatert for å ikke snakke om kraften i holdningsarbeidet. Sundberg la nemlig tidlig listen høyt for hvordan Fair Play og generelt holdningsarbeid med inkludering skulle utøves på Nesttun Idrettsplass. I tillegg skal Sundberg ha en betydelig del av æren for at Fana IL Fotball ble sertifisert som NFF Kvalitetsklubb - først i Hordaland selvfølgelig.

Det var derfor med rette at Sundberg ble tildelt hederstegn i bronse i 2015.

Siden den gang har bidragene fortsatt å komme på løpende bånd. Sundberg loset 2004-guttene trygt og godt inn i ungdomsfotballen sammen med fenomenale trenerkollega. Videre var ildsjelen varamedlem i styret i to år og fortsatt å drive stjernelaget med stor kraft. Engasjementet på mer administrative området har blitt byttet ut med et stort antall bidrag - gjennomføring av turneringer, snømåking eller annet dugnadsarbeid.

Alt i alt er Elling Sundberg et levende bevis på at dugnadsånden i Fana IL Fotball lever i beste velgående. De siste årene har dessuten andre deler av idretten fått nyte godt av ressurspersonen Sundberg med utømmelig pågangsmot.

Med dette grunnlaget var kandidaturet til hederstegnet i sølv umulig å se vekk i fra.

Fana IL Fotball gratulerer Elling med utmerkelsen!

Klubbhåndboken klar for seriestart

Publisert 3. mai 2021

Fana IL Fotballs klubbhåndbok er justert og oppdatert for sesongen 2021.

Hellesund skifter beite

Publisert 1. mai 2021

Etter fem år i klubben takker Kim Rune Hellesund for seg og blir ny daglig leder i Skjergard IL.

Ellingsen tilbake i manesjen

Publisert 24. april 2021

Trenerveileder Kjeld Erik Ellingsen nyter tilværelsen på treningsfeltet med Fana-spillere og -trenere.

Fana IL Fotball ansetter bærekraftsansvarlig

Publisert 20. mars 2021

Fana IL Fotball har ansatt Magnus Thorsen for å styrke klubbens satsing på bærekraftsarbeid.

Vårklargjøring av Nesttun Idrettsplass

Publisert 12. mars 2021

Fana IL Fotball maner til dugnad for å få Nesttun Idrettsplass til å skinne før seriestart.

Kjemper videre for jentefotballen

Publisert 25. februar 2021

Fana IL Fotballs forslag for større fleksibilitet og muligheter i jentefotballen skal taes på alvor.