Spanderer årsfest på frivilligheten

Publisert 9. november 2022 | Klubben | Spanderer årsfest på frivilligheten

Fana IL Fotball ønsker å sette et verdig punktum på en lang og god sesong.

Klubben inviterer derfor alle trenere, lagledere og frivillige til årsfest på Nesttun Idrettsplass for å takke alle for det uvurderlige arbeidet som har blitt utført for Fana IL Fotball i fotballsesongen 2022.

• Dag og dato: Fredag 18. november.
  • Tid: Klokken 19:00.
  • Sted: Nesttun Idrettsplass.

Pinnekjøtt fra Fana Kjøtt og Le Chef
På klubbens regning vil alle ta del av god matservering. Le Chef tilbereder denne kvelden tradisjonsrik norsk julemat med fantastisk pinnekjøtt fra Fana Kjøtt av ypperste kvalitet.

Videre vil alle inviterte få valget mellom mineralvann eller noe godt i glasset fra 7 Fjell Bryggeri.

Prisutdelinger og sosialt samvær
Utover et par prisutdelinger vil det ikke bli lagt opp til noen spesiell agenda annet enn sosialt samvær.

Det er nemlig avgjørende å bygge relasjoner og nettverk på tvers av lag og alderstrinn slik at alle kan fortsette å dra i samme retning og dermed utvikle aktivitetstilbudet for barn, ungdom og voksne i vår bydel.

Påmelding til årsfesten gjør den enkelte via klubbens interne kommunikasjonkanal.

Fana IL Fotball ønsker trenere, lagledere og frivillige velkommen til årsfest!

Miljøvennlig milliongave

Publisert 11. november 2022

En ellevill gave fra Sparebanken Vest gjør at Fana IL Fotball kan utvikle Norges grønneste idrettsanlegg sammen med ledende næringslivsaktører.

Fotballbryllupet

Publisert 10. oktober 2022

Ørjan Håland og Guro Rennehvammen ble i helgen erklært for rette ektefolk å være på Nesttun Idrettsplass.

Sommerferie for administrasjonen

Publisert 4. juli 2022

Med forventning om en intens og knallgøy høstsesong tar servicesenteret til Fana IL Fotball nå en pust i bakken.

Ellingsen tildelt hederstegn

Publisert 14. mai 2022

Kjeld Erik Ellingsen ble hedret med hederstegn i bronse for sin mangeårige innsats på klubbnivå for Fana IL Fotball.

17. mai-tog med fotballfamilien

Publisert 12. mai 2022

Tradisjonen tro stiller Fana IL Fotball med egen fane i prosesjonen til Nesttun.

Hederstegn i bronse til Loftaas

Publisert 22. april 2022

Asle Loftaas ble overrasket på årsmøte til Fana IL da hederstegnkomitéen hyllet ham for sin innsats.