Nye koronavettregler

Publisert 6. januar 2021 | Klubben | Nye koronavettregler

Som forventet har Norges Fotballforbund oppdatert koronavettreglene for de neste to ukene.

I tråd med myndighetenes skjerpede nasjonale retningslinjer i perioden 4. til 18. januar må også fotball-Norge ta sin del av ansvaret.

Kort oppsummert innebærer dette at alle former for innetrening skal avlyses og at trening utendørs må gjennomføres med minst én meters avstand. Med andre ord koronatrening på lik linje med dem man hadde i vår:

• Syke personer skal holde seg hjemme.
  • God hånd- og hostehygiene samt forsterket renhold.
  • Hold minst en meters avstand og reduser kontakt med andre utenom aktiviteten.
  • Det er ikke tillatt med øvelser eller spill hvor det er kamp om ballen.
  • Alle former for innetrening skal avlyses.
  • Samtlige som deltar på fotballaktiviteten skal registreres.

Fana IL Fotball stiller seg solidarisk bak innsatsen om å forebygge og begrense smitte av koronaviruset!

Hyllet Traverbanens store sønn

Publisert 25. september 2021

Fana-legenden Egil Borge fikk denne uken velfortjent oppmerksomhet.

Tvedte ny klubbsjef

Publisert 19. september 2021

Sportslig leder Mads Vik Tvedte rykker opp og blir ny daglig leder i Fana IL Fotball.

Endelig nytt kunstgress på Nesttun Idrettsplass

Publisert 2. juli 2021

I sommer iverksettes et stort og viktig arbeid med å utbedre forholdene på hovedbanen.

Sundberg tildelt hederstegn i sølv

Publisert 3. juni 2021

Ildsjelen Elling Sundberg fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.

Klubbhåndboken klar for seriestart

Publisert 3. mai 2021

Fana IL Fotballs klubbhåndbok er justert og oppdatert for sesongen 2021.

Hellesund skifter beite

Publisert 1. mai 2021

Etter fem år i klubben takker Kim Rune Hellesund for seg og blir ny daglig leder i Skjergard IL.