Nye koronavettregler

Publisert 6. januar 2021 | Klubben | Nye koronavettregler

Som forventet har Norges Fotballforbund oppdatert koronavettreglene for de neste to ukene.

I tråd med myndighetenes skjerpede nasjonale retningslinjer i perioden 4. til 18. januar må også fotball-Norge ta sin del av ansvaret.

Kort oppsummert innebærer dette at alle former for innetrening skal avlyses og at trening utendørs må gjennomføres med minst én meters avstand. Med andre ord koronatrening på lik linje med dem man hadde i vår:

• Syke personer skal holde seg hjemme.
  • God hånd- og hostehygiene samt forsterket renhold.
  • Hold minst en meters avstand og reduser kontakt med andre utenom aktiviteten.
  • Det er ikke tillatt med øvelser eller spill hvor det er kamp om ballen.
  • Alle former for innetrening skal avlyses.
  • Samtlige som deltar på fotballaktiviteten skal registreres.

Fana IL Fotball stiller seg solidarisk bak innsatsen om å forebygge og begrense smitte av koronaviruset!

Gode nyheter til barne- og ungdomsfotballen

Publisert 18. januar 2021

Regjeringen viderefører strenge nasjonale smitteverntiltak, men kom med en god beskjed til barne- og ungdomsfotballen.

Varsler mobilisering for snørydding

Publisert 9. januar 2021

Kong Vinter har meldt sin ankomst på banene Fana IL Fotball disponerer.

Hærverk på Nesttun Idrettsplass

Publisert 5. januar 2021

Det er trist å konstatere at noen valgte å feire inngangen til det nye året med hærverk.

Koronatrening mandag 4. januar

Publisert 4. januar 2021

Fotballåret 2021 må dessverre starte med strenge retningslinjer.

Julehilsen fra styreleder

Publisert 23. desember 2020

Styreleder Kristian Jæger ønsker alle involverte i Fana IL Fotball en riktig god jul.

Banebrytende samarbeidsavtale med Sædalen IL

Publisert 22. desember 2020

Sædalen IL og Fana IL Fotball har inngått en viktig samarbeidsavtale for jente- og damefotballen.