Minneord til Frode Strømsnes

Publisert 3. februar 2015 | Klubben | Minneord til Frode Strømsnes

Frode Strømsnes på benken

Det var med stor sorg Fana IL Fotball mottok budskapet om at hovedtrener på damelaget Frode Strømsnes er gått bort 37 år gammel.

Frode begynte sitt engasjement for Fana IL Fotball i 2002 gjennom samarbeidslaget Bjarg, Fana og Gneist hadde på damesiden. Han kom først inn som hjelpetrener, men overtok etter hvert hovedansvaret for laget. Etter at samarbeidet ble avsluttet videreførte Frode sitt engasjement i Fana IL Fotball. Det har hele tiden vært jente- og damesiden i klubben som har dratt nytte av hans kunnskap og engasjement. I tillegg har Frode også representert Fana IL Fotball som dommer gjennom en årrekke samt hatt styreverv i klubben.

Utover dette var Frode en sterk bidragsyter inn mot Hordaland Fotballkrets sitt spillerutviklingsarbeid. Herunder var han en kretstrener i en årrekke og fulgte således opp de beste jentespillerne i Hordaland.

Slik vil vi huske ham - slik vil vi aldri glemme ham.

Frode hadde gjennom sine år i Fana IL Fotball alltid et brennende engasjement for sitt trenervirke og hele tiden hatt ønske om utvikling. Frode hadde bred kunnskap gjennom sin UEFA B-lisens. Han gav alltid mye av seg selv både på og utenfor banen. Alle ledere, trenere og spillere som har jobbet med tett mot Frode har satt stor pris på hans tilstedeværelse og gode humør.

Fana IL Fotball ønsker å takke Frode for alt han har bidratt med for klubben. Våre tanker og medfølelse går til hans nærmeste familie og pårørende.

Han vil bli dypt savnet på Nesttun Idrettsplass, og vi lyser fred over Strømsnes gode minne.

Miljøvennlig milliongave

Publisert 11. november 2022

En ellevill gave fra Sparebanken Vest gjør at Fana IL Fotball kan utvikle Norges grønneste idrettsanlegg sammen med ledende næringslivsaktører.

Spanderer årsfest på frivilligheten

Publisert 9. november 2022

Fana IL Fotball ønsker å sette et verdig punktum på en lang og god sesong.

Fotballbryllupet

Publisert 10. oktober 2022

Ørjan Håland og Guro Rennehvammen ble i helgen erklært for rette ektefolk å være på Nesttun Idrettsplass.

Sommerferie for administrasjonen

Publisert 4. juli 2022

Med forventning om en intens og knallgøy høstsesong tar servicesenteret til Fana IL Fotball nå en pust i bakken.

Ellingsen tildelt hederstegn

Publisert 14. mai 2022

Kjeld Erik Ellingsen ble hedret med hederstegn i bronse for sin mangeårige innsats på klubbnivå for Fana IL Fotball.

17. mai-tog med fotballfamilien

Publisert 12. mai 2022

Tradisjonen tro stiller Fana IL Fotball med egen fane i prosesjonen til Nesttun.