Minneord til Frode Strømsnes

Publisert 3. februar 2015 | Klubben | Minneord til Frode Strømsnes

Frode Strømsnes på benken

Det var med stor sorg Fana IL Fotball mottok budskapet om at hovedtrener på damelaget Frode Strømsnes er gått bort 37 år gammel.

Frode begynte sitt engasjement for Fana IL Fotball i 2002 gjennom samarbeidslaget Bjarg, Fana og Gneist hadde på damesiden. Han kom først inn som hjelpetrener, men overtok etter hvert hovedansvaret for laget. Etter at samarbeidet ble avsluttet videreførte Frode sitt engasjement i Fana IL Fotball. Det har hele tiden vært jente- og damesiden i klubben som har dratt nytte av hans kunnskap og engasjement. I tillegg har Frode også representert Fana IL Fotball som dommer gjennom en årrekke samt hatt styreverv i klubben.

Utover dette var Frode en sterk bidragsyter inn mot Hordaland Fotballkrets sitt spillerutviklingsarbeid. Herunder var han en kretstrener i en årrekke og fulgte således opp de beste jentespillerne i Hordaland.

Slik vil vi huske ham - slik vil vi aldri glemme ham.

Frode hadde gjennom sine år i Fana IL Fotball alltid et brennende engasjement for sitt trenervirke og hele tiden hatt ønske om utvikling. Frode hadde bred kunnskap gjennom sin UEFA B-lisens. Han gav alltid mye av seg selv både på og utenfor banen. Alle ledere, trenere og spillere som har jobbet med tett mot Frode har satt stor pris på hans tilstedeværelse og gode humør.

Fana IL Fotball ønsker å takke Frode for alt han har bidratt med for klubben. Våre tanker og medfølelse går til hans nærmeste familie og pårørende.

Han vil bli dypt savnet på Nesttun Idrettsplass, og vi lyser fred over Strømsnes gode minne.

Gode nyheter til barne- og ungdomsfotballen

Publisert 18. januar 2021

Regjeringen viderefører strenge nasjonale smitteverntiltak, men kom med en god beskjed til barne- og ungdomsfotballen.

Varsler mobilisering for snørydding

Publisert 9. januar 2021

Kong Vinter har meldt sin ankomst på banene Fana IL Fotball disponerer.

Nye koronavettregler

Publisert 6. januar 2021

Som forventet har Norges Fotballforbund oppdatert koronavettreglene for de neste to ukene.

Hærverk på Nesttun Idrettsplass

Publisert 5. januar 2021

Det er trist å konstatere at noen valgte å feire inngangen til det nye året med hærverk.

Koronatrening mandag 4. januar

Publisert 4. januar 2021

Fotballåret 2021 må dessverre starte med strenge retningslinjer.

Julehilsen fra styreleder

Publisert 23. desember 2020

Styreleder Kristian Jæger ønsker alle involverte i Fana IL Fotball en riktig god jul.