Lønnsomme handledager på Intersport

Publisert 16. november 2022 | Klubben | Medlem | Fanakortet | Lønnsomme handledager på Intersport

Intersport i Laguneparken avslutter uken med ekstra store rabatter til alle medlemmer i Fana IL Fotball.

Tidligere i høst ble det klart at Sport Norge var historie da kjeden ble overlatt til nye eiere. Alt av medarbeidere og klubbavtaler ble imidlertidig videreført.

• Butikken i Laguneparken består, men med nytt fornavn - Intersport.

Tilbud og rabatter med Club Intersport-appen
Spillere, trenere, lagledere og foresatte oppfordres til å laste ned Club Intersport-appen og registrere seg for å få eksklusive tilbud og sniktitt på nyheter.

Club Intersport / App Store

Club Intersport / Google Play

Etter nedlasting og registrering må alle huske å velge Fana IL Fotball som sitt favoritt lag. Dette gir den enkelte rettmessige rabatter - samtidig som man støtter klubben med cashback.

• Klubbkode ved tilknytning:
    • Fanakortet

Handledager
I perioden onsdag 18. til lørdag 21. november oppfordres Fana-medlemmer til å avlegge Intersport i Laguneparken et besøk. Klubben samarbeidspartner avslutter nemlig uken med ekstra store rabatter:

• 25% rabatt på alle ordinære varer.
  • 10% rabatt på sykler.
  • 10% rabatt på allerede nedsatte tilbudsvarer.
    • Rabattene gjelder ikke bestillingsvarer og elsykkel.

Spar penger, støtt det lokale næringslivet og tenk bærekraft - for fremtidens Fana!

Mer om Fanakortet

Trafikalt grunnkurs for fotballspillere

Publisert 15. august 2022

Nesttun Trafikkskole skal lose interesserte fotballspillere gjennom det første steget på veien til førerkortet.

Økte Sport Norge-rabatter resten av uken

Publisert 18. mai 2022

Hele denne uken får alle Fana-medlemmer ekstra store rabatter hos Sport Norge i Laguneparken.

Bruk Fanakortet på VM-galla i helgen

Publisert 21. mars 2022

Raymond Gaassand Straume fra Fana IL Kickboxing skal gå tittelkamp i Fana Arena på lørdag.

Handledager hos Sport Norge

Publisert 15. november 2021

Fanakortet ser dagens lys

Publisert 18. september 2021

Fanakortet skal bidra til at Fana og Ytrebygda bydeler også i fremtiden har et bærekraftig næringsliv og fritidstilbud.

Om Fanakortet