Handledager hos Sport Norge

Publisert 15. november 2021 | Klubben | Medlem | Fanakortet | Handledager hos Sport Norge

Hele denne uken får alle Fana-medlemmer ekstra store rabatter hos Sport Norge i Laguneparken.

Foruten å ivareta leveranser av drakter og utstyr til Fana IL Fotballs 1 000 spillere fordelt på nærmere 100 lag skal Sport Norge inspirere sine kunder til å ta i bruk hele Norge - enten det er en søndagstur i fjæra med barna eller en to-ukers tur på Hardangervidda med vennegjengen.

Sport Norge

Økte rabatter fra mandag til lørdag
I perioden mandag 15. til lørdag 20. november oppfordres Fana-medlemmer til å avlegge Sport Norge i Laguneparken et besøk. Gjennom hele uken inviterer nemlig klubbens samarbeidspartner til handledager med ekstra store rabatter:

• 25% rabatt på alle ordinære varer.
  • 10% rabatt på skisett, skipakker og sykler.
  • 10% rabatt på allerede nedsatte tilbudsvarer.
    • Rabattene gjelder ikke bestillingsvarer og elsykkel.

Med en filosofi om at Norge er til for å brukes har Sport Norge alt man trenger innen ski, sykkel, friluftsliv og teknisk bekledning. I et land der det ikke er noe som heter dårlig vær sørger Sport Norge for at hele familien er sikret gode klær og utstyr uansett forhold.

Vinn gavekort på 2 000 kroner
Som medlem i Fana IL Fotball og innehaver av Fanakortet har man alltid rabatter på både klubbkolleksjonen og alle ordinære varer.

Det anbefales allikevel å laste ned medlemsappen til Sport Norge. Alle som gjør dette og registrerer Fana IL Fotball som sin klubb innen lørdag 20. november er automatisk med i trekningen av et gavekort på 2 000 kroner.

Sport Norge Medlem / App Store
Sport Norge Medlem / Google Play

Spar penger, støtt det lokale næringslivet og tenk bærekraft - for fremtidens Fana!

Mer om Fanakortet

Trafikalt grunnkurs for fotballspillere

Publisert 15. august 2022

Nesttun Trafikkskole skal lose interesserte fotballspillere gjennom det første steget på veien til førerkortet.

Økte Sport Norge-rabatter resten av uken

Publisert 18. mai 2022

Bruk Fanakortet på VM-galla i helgen

Publisert 21. mars 2022

Raymond Gaassand Straume fra Fana IL Kickboxing skal gå tittelkamp i Fana Arena på lørdag.

Fanakortet ser dagens lys

Publisert 18. september 2021

Fanakortet skal bidra til at Fana og Ytrebygda bydeler også i fremtiden har et bærekraftig næringsliv og fritidstilbud.

Om Fanakortet

Fordeler og rabatter med Fanakortet