Fordeler og rabatter med Fanakortet

Publisert 28. mai 2021 | Klubben | Medlem | Fanakortet | Fordeler og rabatter med Fanakortet

Med Fanakortet kan man spare mye penger ved å handle som normalt - og aller helst lokalt.

Først og fremst skal Fanakortet være et fordelskort med en mengde fine rabatter som kommer lommeboken til gode. Ved å bruke Fanakortet flittig i hverdagen kan man spare godt med penger på kjøp som allerede gjøres til hjemmet.

En krone spart er en krone tjent.

Body Tuning

50% rabatt på valgfri prøvetime og inntil 2 000 kroner avslag på klippekort.

Det Bergenske Kaffeselskap

Fri frakt og 20% rabatt på kaffe- og espressobønner ved bestilling av minimum to kg.

Mer om Fanakortet

Trafikalt grunnkurs for fotballspillere

Publisert 15. august 2022

Nesttun Trafikkskole skal lose interesserte fotballspillere gjennom det første steget på veien til førerkortet.

Økte Sport Norge-rabatter resten av uken

Publisert 18. mai 2022

Hele denne uken får alle Fana-medlemmer ekstra store rabatter hos Sport Norge i Laguneparken.

Bruk Fanakortet på VM-galla i helgen

Publisert 21. mars 2022

Raymond Gaassand Straume fra Fana IL Kickboxing skal gå tittelkamp i Fana Arena på lørdag.

Handledager hos Sport Norge

Publisert 15. november 2021

Fanakortet ser dagens lys

Publisert 18. september 2021

Fanakortet skal bidra til at Fana og Ytrebygda bydeler også i fremtiden har et bærekraftig næringsliv og fritidstilbud.

Om Fanakortet