Fordeler og rabatter med Fanakortet

Publisert 28. mai 2021 | Klubben | Medlem | Fanakortet | Fordeler og rabatter med Fanakortet

Med Fanakortet kan man spare mye penger ved å handle som normalt - og aller helst lokalt.

Først og fremst skal Fanakortet være et fordelskort med en mengde fine rabatter som kommer lommeboken til gode. Ved å bruke Fanakortet flittig i hverdagen kan man spare godt med penger på kjøp som allerede gjøres til hjemmet.

En krone spart er en krone tjent.

Mer om Fanakortet

Handledager på Intersport

Publisert 22. mai 2024

Resten av uken får alle medlemmer i Fana IL Fotball ekstra store rabatter på Intersport i Laguneparken.

Intersport øker rabattene

Publisert 15. november 2023

Ekstra store rabatter på Intersport

Publisert 30. mai 2023

Hele denne uken får alle medlemmer i Fana IL Fotball ekstra store rabatter på Intersport i Laguneparken.

Lønnsomme handledager på Intersport

Publisert 16. november 2022

Intersport i Laguneparken avslutter uken med ekstra store rabatter til alle medlemmer i Fana IL Fotball.

Trafikalt grunnkurs for fotballspillere

Publisert 15. august 2022

Nesttun Trafikkskole skal lose interesserte fotballspillere gjennom det første steget på veien til førerkortet.

Økte Sport Norge-rabatter resten av uken

Publisert 18. mai 2022

Hele denne uken får alle Fana-medlemmer ekstra store rabatter hos Sport Norge i Laguneparken.