Bruk Fanakortet på VM-galla i helgen

Publisert 21. mars 2022 | Klubben | Medlem | Fanakortet | Bruk Fanakortet på VM-galla i helgen

Raymond Gaassand Straume fra Fana IL Kickboxing skal gå kamp om VM-tittelen i Fana Arena på lørdag.

Årets store kampsportbegivenhet finner sted i helgen - en lørdagskveld forhåpentligvis ingen vil glemme med det første. Da skal nemlig Raymond Gaassand Straume fra Fana IL Kickboxing kjempe om den profesjonelle VM-tittelen i 75-kilosklassen.

Helaften i Fana Arena
Som seg hør og bør legges det opp til en komplett VM-galla med forkamper fra øverste hylle samt pauseunderholdning i form av musikk, breakdans og pyro.

Dørene åpner klokken 17:00 og en time senere går det slag i slag før Straume skal avslutte kvelden i ringen for å kjempe om verdensmestertittelen.

Billige billetter med Fanakortet
Innehavere av Fanakortet, som først og fremst er et fordelskort med en mengde fine rabatter, får kjøpe billetter til arrangementet for kun 100 kroner - altså til godt under halve prisen. Verdt å merke seg er at ettersom dette er fullkontaktskamper må ungdommer under 15 år ha følge med en voksen.

• Ta kontakt med salgs- og partneransvarlig for billettkjøp.

Kontaktperson for billettkjøp til VM-galla
Helge Algerøy - Salgs- og partneransvarlig
E-post: helge@fanafotball.no
Mobiltelefon: 924 18 346

Mer om Fanakortet

Økte Sport Norge-rabatter resten av uken

Publisert 18. mai 2022

Hele denne uken får alle Fana-medlemmer ekstra store rabatter hos Sport Norge i Laguneparken.

Handledager hos Sport Norge

Publisert 15. november 2021

Fanakortet ser dagens lys

Publisert 18. september 2021

Fanakortet skal bidra til at Fana og Ytrebygda bydeler også i fremtiden har et bærekraftig næringsliv og fritidstilbud.

Om Fanakortet

Fordeler og rabatter med Fanakortet