Bytter medlemssystem

Publisert 14. november 2020 | Klubben | Medlem | Bytter medlemssystem

Fana IL Fotball går i disse dager over til et nytt medlemssystem som vil være i full drift fra årsskiftet.

Etter over et desennium med nettsider og medlemssystem fra samme leverandøren kunne Fana IL Fotball lansere flunkende nye nettsider med brask og bram i vår.

Sammen med dyktige Per Arne Flatberg i Snasent fikk klubben skreddersydd et tidsriktig uttrykk i et fremtidsrettet system for å sikre at fanafotball.no også i fortsettelsen skal være en sterk informasjonskanal for å presentere omverden en omfattende fotballutdanning, fremgangsrikt spillerutviklingsarbeid, mange samfunnsnyttige tiltak for barn og ungdom og unike engasjementet på Nesttun Idrettsplass.

Neste steg i fornyelse av digitale verktøy gjelder altså medlemssystemet som fra årsskiftet fullt og helt vil være driftet gjennom klubbløsningen til Spond.

Spond på både lagsnivå og i klubbregi
Blant spillere, trenere, lagledere og foresatte er nok de fleste allerede godt kjent med Spond. Majoriteten av Fana-lagene har nemlig brukt systemet flittig de siste sesongene til å håndtere invitasjon og kommunikasjon om lagets treninger, kamper eller andre aktiviteter.

Fra 1. januar 2021 melder også administrasjonen i Fana IL Fotball for fullt overgang til Spond. Gjennom Spond Club får dermed klubben et komplett og tidsbesparende medlemssystem som gir total oversikt og full kontroll. Med automatisk oppdaterte medlemsregister, effektiv kommunikasjon til hele eller deler av klubben samt en fleksibel betalingsløsning for innbetaling av medlemskontigent og treningsavgift.

Med et godt og fremtidsrettet system vil det være enkelt for alle involverte å ta ansvar på både lag- og klubbnivå. Forhåpentligvis kan det spare frivilligheten og ansatte for dyrebar tid som heller kan brukes på det som alltid skal stå i høysete - god aktivitet både på og utenfor banen.

Sømløs overgang for klubbens medlemmer
Å knytte sammen systemene til laget og klubben vil uten tvil være en positivt for 1000 aktive fotballspillere samt 300 fantastiske frivillige. Laglederne kalles derfor inn til en lynrask informasjon og gjennomgang for å klargjøre starten på en ny sesong i nytt system. Disse må derfor avlegge klubbhuset et besøk i neste uke i følgende tidsrom:

  • Onsdag 4. november klokken 16:00 til 20:00.

Mer om Medlem

Bli medlem i Fana IL Fotball

Publisert 29. mai 2024

Alle som er en del fotballfamilien i Fana IL utgjør en positiv forskjell for lokalsamfunnet.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram