Koronatrening mandag 4. januar

Publisert 4. januar 2021 | Klubben | Koronatrening mandag 4. januar

Fotballåret 2021 må dessverre starte med strenge retningslinjer.

Selv om det er flere lys i tunellen - også for alle fotballinteresserte - må respekten og hensynet til koronaviruset vedvare en god stund til.

Regjeringen kom i går kveld med nye innstramminger som en følge av den negative smitteutviklingen i det norske samfunnet de siste ukene. Hvordan dette påvirker fotballaktiviteten i Fana IL Fotball og ellers i Vestland fylke er enda ikke endelig avklart.

Norges Idrettsforbund har selvfølgelig tatt myndighetenes anbefalinger til etterretning. Herunder det faktum at man kun bør gjennomføre trening og kamp utendørs hvor man kan opprettholde avstand på minimum en meter til andre spillere. Norges Fotballforbund jobber i skrivende stund med å avklare hva de nasjonale innskjerpingene betyr i praksis de neste to ukene - ut i fra nye veiledere fra helsemyndighetene.

Koronatrening mandag 4. januar
I påvente av at fotballens koronavettregler og koronahåndbok skal oppdateres skal det kun gjennomføres koronatreninger på lik linje med dem man hadde i vår. Her er det ekstra viktig å være tydelig og skape gode rutiner for registrering av personer som er til stede.

• Syke personer skal holde seg hjemme.
  • God hånd- og hostehygiene samt forsterket renhold.
  • Hold minst en meters avstand og reduser kontakt med andre utenom aktiviteten.

Fana IL Fotball stiller seg solidarisk bak innsatsen om å forebygge og begrense smitte av koronaviruset!

Hyllet Traverbanens store sønn

Publisert 25. september 2021

Fana-legenden Egil Borge fikk denne uken velfortjent oppmerksomhet.

Tvedte ny klubbsjef

Publisert 19. september 2021

Sportslig leder Mads Vik Tvedte rykker opp og blir ny daglig leder i Fana IL Fotball.

Endelig nytt kunstgress på Nesttun Idrettsplass

Publisert 2. juli 2021

I sommer iverksettes et stort og viktig arbeid med å utbedre forholdene på hovedbanen.

Sundberg tildelt hederstegn i sølv

Publisert 3. juni 2021

Ildsjelen Elling Sundberg fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.

Klubbhåndboken klar for seriestart

Publisert 3. mai 2021

Fana IL Fotballs klubbhåndbok er justert og oppdatert for sesongen 2021.

Hellesund skifter beite

Publisert 1. mai 2021

Etter fem år i klubben takker Kim Rune Hellesund for seg og blir ny daglig leder i Skjergard IL.