Koronatrening mandag 4. januar

Publisert 4. januar 2021 | Klubben | Koronatrening mandag 4. januar

Fotballåret 2021 må dessverre starte med strenge retningslinjer.

Selv om det er flere lys i tunellen - også for alle fotballinteresserte - må respekten og hensynet til koronaviruset vedvare en god stund til.

Regjeringen kom i går kveld med nye innstramminger som en følge av den negative smitteutviklingen i det norske samfunnet de siste ukene. Hvordan dette påvirker fotballaktiviteten i Fana IL Fotball og ellers i Vestland fylke er enda ikke endelig avklart.

Norges Idrettsforbund har selvfølgelig tatt myndighetenes anbefalinger til etterretning. Herunder det faktum at man kun bør gjennomføre trening og kamp utendørs hvor man kan opprettholde avstand på minimum en meter til andre spillere. Norges Fotballforbund jobber i skrivende stund med å avklare hva de nasjonale innskjerpingene betyr i praksis de neste to ukene - ut i fra nye veiledere fra helsemyndighetene.

Koronatrening mandag 4. januar
I påvente av at fotballens koronavettregler og koronahåndbok skal oppdateres skal det kun gjennomføres koronatreninger på lik linje med dem man hadde i vår. Her er det ekstra viktig å være tydelig og skape gode rutiner for registrering av personer som er til stede.

• Syke personer skal holde seg hjemme.
  • God hånd- og hostehygiene samt forsterket renhold.
  • Hold minst en meters avstand og reduser kontakt med andre utenom aktiviteten.

Fana IL Fotball stiller seg solidarisk bak innsatsen om å forebygge og begrense smitte av koronaviruset!

Gode nyheter til barne- og ungdomsfotballen

Publisert 18. januar 2021

Regjeringen viderefører strenge nasjonale smitteverntiltak, men kom med en god beskjed til barne- og ungdomsfotballen.

Varsler mobilisering for snørydding

Publisert 9. januar 2021

Kong Vinter har meldt sin ankomst på banene Fana IL Fotball disponerer.

Nye koronavettregler

Publisert 6. januar 2021

Som forventet har Norges Fotballforbund oppdatert koronavettreglene for de neste to ukene.

Hærverk på Nesttun Idrettsplass

Publisert 5. januar 2021

Det er trist å konstatere at noen valgte å feire inngangen til det nye året med hærverk.

Julehilsen fra styreleder

Publisert 23. desember 2020

Styreleder Kristian Jæger ønsker alle involverte i Fana IL Fotball en riktig god jul.

Banebrytende samarbeidsavtale med Sædalen IL

Publisert 22. desember 2020

Sædalen IL og Fana IL Fotball har inngått en viktig samarbeidsavtale for jente- og damefotballen.