Kongsvik tildelt hederstegn

Publisert 25. juni 2020 | Klubben | Kongsvik tildelt hederstegn

Øystein Kongsvik fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på jubileumsmiddagen til Fana IL.

I nærmere 25 år har Øystein Kongsvik hatt en rekke ulike roller på Nesttun Idrettsplass. Kongsvik sitt frivillige engasjement har vært uvurderlig og alltid til det beste for Fana IL Fotball.

Organisering og tilrettelegging for lagene i ungdommene i klubben har vært spesielt viktig for Kongsvik - spesielt for å hindre frafallet i dette alderssegmentet. Kongsvik har også vært delaktig i Fana IL Fotballs markedsarbeid samt vært representert i styret siden 2013. Som leder har Kongsvik blant annet tatt ansvar for arbeidet med Antidoping. I det hele tatt en svært positiv og viktig bidragsyter i Fana IL Fotball der ingen oppgave er for stor eller liten.

Kongsvik har tidligere blitt tildelt hederstegn i bronse og fikk denne gang en helt riktig oppgradering til sølv etter mange år med bunnsolid frivillighetsarbeid.

Fana IL Fotball gratulerer Øystein med utmerkelsen!

Hyllet Traverbanens store sønn

Publisert 25. september 2021

Fana-legenden Egil Borge fikk denne uken velfortjent oppmerksomhet.

Tvedte ny klubbsjef

Publisert 19. september 2021

Sportslig leder Mads Vik Tvedte rykker opp og blir ny daglig leder i Fana IL Fotball.

Endelig nytt kunstgress på Nesttun Idrettsplass

Publisert 2. juli 2021

I sommer iverksettes et stort og viktig arbeid med å utbedre forholdene på hovedbanen.

Sundberg tildelt hederstegn i sølv

Publisert 3. juni 2021

Ildsjelen Elling Sundberg fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.

Klubbhåndboken klar for seriestart

Publisert 3. mai 2021

Fana IL Fotballs klubbhåndbok er justert og oppdatert for sesongen 2021.

Hellesund skifter beite

Publisert 1. mai 2021

Etter fem år i klubben takker Kim Rune Hellesund for seg og blir ny daglig leder i Skjergard IL.