Kongsvik tildelt hederstegn

Publisert 25. juni 2020 | Klubben | Kongsvik tildelt hederstegn

Øystein Kongsvik fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på jubileumsmiddagen til Fana IL.

I nærmere 25 år har Øystein Kongsvik hatt en rekke ulike roller på Nesttun Idrettsplass. Kongsvik sitt frivillige engasjement har vært uvurderlig og alltid til det beste for Fana IL Fotball.

Organisering og tilrettelegging for lagene i ungdommene i klubben har vært spesielt viktig for Kongsvik - spesielt for å hindre frafallet i dette alderssegmentet. Kongsvik har også vært delaktig i Fana IL Fotballs markedsarbeid samt vært representert i styret siden 2013. Som leder har Kongsvik blant annet tatt ansvar for arbeidet med Antidoping. I det hele tatt en svært positiv og viktig bidragsyter i Fana IL Fotball der ingen oppgave er for stor eller liten.

Kongsvik har tidligere blitt tildelt hederstegn i bronse og fikk denne gang en helt riktig oppgradering til sølv etter mange år med bunnsolid frivillighetsarbeid.

Fana IL Fotball gratulerer Øystein med utmerkelsen!

Gode nyheter til barne- og ungdomsfotballen

Publisert 18. januar 2021

Regjeringen viderefører strenge nasjonale smitteverntiltak, men kom med en god beskjed til barne- og ungdomsfotballen.

Varsler mobilisering for snørydding

Publisert 9. januar 2021

Kong Vinter har meldt sin ankomst på banene Fana IL Fotball disponerer.

Nye koronavettregler

Publisert 6. januar 2021

Som forventet har Norges Fotballforbund oppdatert koronavettreglene for de neste to ukene.

Hærverk på Nesttun Idrettsplass

Publisert 5. januar 2021

Det er trist å konstatere at noen valgte å feire inngangen til det nye året med hærverk.

Koronatrening mandag 4. januar

Publisert 4. januar 2021

Fotballåret 2021 må dessverre starte med strenge retningslinjer.

Julehilsen fra styreleder

Publisert 23. desember 2020

Styreleder Kristian Jæger ønsker alle involverte i Fana IL Fotball en riktig god jul.