Kler opp alle Fana-trenere

Publisert 5. juni 2021 | Klubben | Klubbkolleksjon | Kler opp alle Fana-trenere

Fana IL Fotball ønsker at alle trenerne skal representere både klubb og lag med rett bekledning.

Fotballsesongen 2021 har etterhvert kommet godt i gang for barne- og ungdomsfotballen. Fana IL Fotball er heldig som har et stort antall fantastiske frivillige som bekler rollene trener- og -laglederrollene. Dette er helt avgjørende for at et enormt antall barn og unge får være en del av et sunt og positivt miljø i Fana IL Fotball.

Fana IL Fotball forsøker å verdsette en formidable innsatsen som hver dag legges ned på Nesttun Idrettsplass og øvrige satelittbaner etter beste evne. Det er lett å sende ut positive adjektiv når observerer den strålende fotballaktiviteten. I en normalsituasjon har kostnadsfri og tilrettelagt trenerutdanning blitt prioritert samt invitasjon til kick-off og sesongavslutning vært faste høydepunkt.

Som tidligere år får alle Fana-trenere også klær fra klubbkolleksjonen.

Trenerpakke fra Umbro
Fana IL Fotball ønsker at alle trenere med stolthet kan representere både klubb og lag ved å være gode ambassadører for verdiene glede, trygghet, felleskap og handlekraft.

For å skape en felles identitet med rett bekledning og Fana-logo på brystet har klubben i flere sesonger tilført hvert enkelt lag midler til kjøp av klær til trenerne - en ordning som skal være en forutsigbar og rettferdig påskjønnelse for arbeidet som legges ned på feltet uansett vær og vind.

Klubbkolleksjonen i salg på Sport Norge i Laguneparken
Fana IL Fotballs klubbkolleksjon selges i sin helhet på Sport Norge i Laguneparken med 20% rabatt.

Mer om Klubbkolleksjon

Slik er Fana IL Fotballs klubbkolleksjon

Publisert 30. mars 2021

Gode tekniske løsninger og slitesterke materialer er gjennomgående for klubbens kolleksjon.