Klubbhåndboken klar for seriestart

Publisert 3. mai 2021 | Klubben | Klubbhåndboken klar for seriestart

Fana IL Fotballs klubbhåndbok er justert og oppdatert for sesongen 2021.

For at medlemmene i Fana IL Fotball skal kunne nyte godt av et rikt aktivitetstilbud med høy kvalitet er det nødvendig at alle drift- og støttefunksjoner på både lag- og klubbnivå fungerer godt.

Klubbhåndboken er et oppslagsverk for trenere, lagledere, frivillige og foresatte som søker informasjon om organisering og rutiner i klubben.

Klubbhåndbok

Et godt arbeidsverktøy og hjelpemiddel i hverdagen
Samtidig som klubbhåndboken gir en konkret beskrivelse av Fana IL Fotballs klubbdrift er målet at den skal være et godt arbeidsverktøy og hjelpemiddel i hverdagen for støtteapparatet i klubbens mange lag.

Blant annet tar klubbhåndboken for seg viktig informasjon om flere punkter som berører alle som har en aktiv rolle i et Fana-lag:

• Støtteapparat.
  • Foreldreengasjement.
  • Umbro-utstyr.
  • Utgifter til seriespill og turneringer.
  • Elektroniske kamprapporter.
  • Dommere.
  • Kampvert.
  • Omberamming av kamper.
  • Fotballforsikring.

Lagledere må gjøre seg kjent med klubbhåndboken
Alle lagledere i Fana IL Fotball må gjøre seg kjent med klubbhåndboken og ha den lett tilgjengelig. Forhåpentligvis kan den gi et svar på hverdagslige spørsmål og dermed spare både det enkelte lag og ansatte for dyrebar tid som heller kan brukes på det som alltid skal stå i høysete - god aktivitet både på og utenfor banen.

Hellesund skifter beite

Publisert 1. mai 2021

Etter fem år i klubben takker Kim Rune Hellesund for seg og blir ny daglig leder i Skjergard IL.

Ellingsen tilbake i manesjen

Publisert 24. april 2021

Trenerveileder Kjeld Erik Ellingsen nyter tilværelsen på treningsfeltet med Fana-spillere og -trenere.

Fana IL Fotball ansetter bærekraftsansvarlig

Publisert 20. mars 2021

Fana IL Fotball har ansatt Magnus Thorsen for å styrke klubbens satsing på bærekraftsarbeid.

Vårklargjøring av Nesttun Idrettsplass

Publisert 12. mars 2021

Fana IL Fotball maner til dugnad for å få Nesttun Idrettsplass til å skinne før seriestart.

Kjemper videre for jentefotballen

Publisert 25. februar 2021

Fana IL Fotballs forslag for større fleksibilitet og muligheter i jentefotballen skal taes på alvor.

Jæger valgt inn i kretsstyret

Publisert 24. februar 2021

Mandag kveld ble Kristian Jæger valgt til ny nestleder på kretstinget i NFF Hordaland.