Jæger valgt inn i kretsstyret

Publisert 24. februar 2021 | Klubben | Jæger valgt inn i kretsstyret

Mandag kveld ble Kristian Jæger valgt til ny nestleder på kretstinget i NFF Hordaland.

NFF Hordaland avholdt kretstinget som planlagt. Dette var det 20. ordinære kretstinget, men det aller første som har blitt gjennomført digitalt av velkjente årsaker. Etter en innledende tale fra kretsens leder ble delegatene ryddig og greit guidet gjennom dagsorden.

Som seg hør og bør ble kretstinget avsluttet med valg av nytt kretsstyre. Her var som kjent Fana IL Fotballs styreleder Kristian Jæger innstilt som ny nestleder.

Innstilt som nestleder i NFF Hordaland

NFF Hordalands valgkomité presenterte sin innstilling og omtalte deres arbeid. Denne ble enstemmig vedtatt hvilket gjør at styret i fotballkretsen nå består av Tore Christian A. Gjelsvik, Kristian Jæger, Anne Helene Vestbøstad, Erik Magdalon Throndsen og Anniken Schimmer Hoff.

Fana IL Fotball gratulerer Kristian med nytt fotballverv!

Endelig nytt kunstgress på Nesttun Idrettsplass

Publisert 2. juli 2021

I sommer iverksettes et stort og viktig arbeid med å utbedre forholdene på hovedbanen.

Sundberg tildelt hederstegn i sølv

Publisert 3. juni 2021

Ildsjelen Elling Sundberg fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.

Klubbhåndboken klar for seriestart

Publisert 3. mai 2021

Fana IL Fotballs klubbhåndbok er justert og oppdatert for sesongen 2021.

Hellesund skifter beite

Publisert 1. mai 2021

Etter fem år i klubben takker Kim Rune Hellesund for seg og blir ny daglig leder i Skjergard IL.

Ellingsen tilbake i manesjen

Publisert 24. april 2021

Trenerveileder Kjeld Erik Ellingsen nyter tilværelsen på treningsfeltet med Fana-spillere og -trenere.

Fana IL Fotball ansetter bærekraftsansvarlig

Publisert 20. mars 2021

Fana IL Fotball har ansatt Magnus Thorsen for å styrke klubbens satsing på bærekraftsarbeid.