Jæger ny nestleder i Norsk Ligafotball

Publisert 7. mars 2022 | Klubben | Jæger ny nestleder i Norsk Ligafotball

Divisjonsforeningen endret navn da Kristian Jæger ble valgt som ny nestleder i interesseorganisasjonen.

Divisjonsforeningen ble stiftet i 2002 og har i to tiår vært en interesseorganisasjon for klubbene i PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen. Foreningen har fokus på å fremme interessene til Fana IL Fotball og nærmere 100 andre medlemsklubber for å skape best mulig rammebetingelser for spiller-, trener- og klubbutvikling. Dette innebærer blant annet en nær og god kontakt og dialog med styret og stell i Norges Fotballforbund, ligapartnerne og andre aktører som er relevante for klubbene samt

I forbindelse med Divisjonsforeningen sitt jubileum var det varslet et ønske om fornying og modernisering av foreningens navn og logo.

Endret navn til Norsk Ligafotball
På årsmøte ble det derfor lagt frem et forslag om navneendring til Norsk Ligafotball. Det nye navnet betegner bokstavelig talt godt ligaene på nivå 3 og 4. Ligafotballen er den nære og ekte fotballen som skaper entusiasme, binder sammen lokalsamfunnet og drar deltakerne inn i et livslangt løp.

Sammen med det nye navnet ble det også lansert en ny visuell identitet med farger og grafiske elementer. Logosymbolet -  fotballspiralen - symboliserer at Norsk Ligafotball virvler opp entusiasme og skaper er et mangfoldig samhold i hele landet.

Jæger rykket opp
Det har aldri vært noen hemmelighet at Jæger har vært opptatt av økt samarbeid og kompetanseutveksling på tvers av klubber eller miljøer i jakten på gjøre ting bedre. Som styremedlem i interesseorganisasjonen har Jæger fått muligheten til å bruke sin tid og kompetanse på nettopp dette.

Som seg hør og bør ble årsmøtet avsluttet med valg av nytt kretsstyre. Valgkomitéen presenterte sin innstilling hvor Fana IL Fotballs styreleder var Kristian Jæger innstilt som ny nestleder. Denne ble enstemmig vedtatt hvilket gjør at styret i Norsk Ligafotball nå består av Hugo Magne Kjelseth, Kristian Jæger, Bjørg Schei, Jo Bergsvand og Per Steinar Krogsæter.

Fana IL Fotball gratulerer Kristian med nytt fotballverv!

Sommerferie for administrasjonen

Publisert 4. juli 2022

Med forventning om en intens og knallgøy høstsesong tar servicesenteret til Fana IL Fotball nå en pust i bakken.

Ellingsen tildelt hederstegn

Publisert 14. mai 2022

Kjeld Erik Ellingsen ble hedret med hederstegn i bronse for sin mangeårige innsats på klubbnivå for Fana IL Fotball.

17. mai-tog med fotballfamilien

Publisert 12. mai 2022

Tradisjonen tro stiller Fana IL Fotball med egen fane i prosesjonen til Nesttun.

Hederstegn i bronse til Loftaas

Publisert 22. april 2022

Asle Loftaas ble overrasket på årsmøte til Fana IL da hederstegnkomitéen hyllet ham for sin innsats.

Sølvgutten Kristian Jæger

Publisert 16. april 2022

Selv uten en utpreget sangstemme har Kristian Jæger blitt utnevnt til sølvgutt i Fana IL.

Hederstegn i sølv til Hildershavn

Publisert 2. april 2022

Helge-John Hildershavn fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.