Jæger ble satt i offside

Publisert 20. februar 2018 | Klubben | Jæger ble satt i offside

Kristian Jæger mottar diplom av NFF Hordaland

Styreleder Kristian Jæger ble overrasket da han mottok NFF Hordalands lederstipend i helgen.

Fana IL Fotballs styreleder Kristian Jæger ante fred og ingen fare da NFF Hordaland arrangerte sin årlige klubbkonferanse. NFF Hordaland hadde dog fanget opp hans sin livslange interesse for Fana IL Fotball og tildelte ham sitt lederstipend for arbeidet i klubben i sitt hjerte.

Jæger kom inn i klubben som lilleputtspiller i 1975 og har i voksen alder bekledd ulike frivillige verv i klubben. Herunder vært trener i aldersbestemte klasser, engasjert i markedsarbeidet og ikke minst vært styreleder siden 2013.

NFF Hordaland berømmet Jægers inkluderende lederskap samt evnen til å finne en god balanse mellom bredde og topp. Motivasjonen inkluderte også vår styreleder for å være opptatt av deltakelse og samhandling på krets- og forbundsting samt Divisjonsforeningen. Videre ble det selvsagt nevnt at Fana IL Fotball ble Hordaland første Kvalitetsklubb under hans ledelse. Summa summarum en velfortjent oppmerksomhet for uvurdelig innsats i Fana IL Fotball i mange år.

Fana IL Fotball gratulerer Kristian med utmerkelsen!

Gode nyheter til barne- og ungdomsfotballen

Publisert 18. januar 2021

Regjeringen viderefører strenge nasjonale smitteverntiltak, men kom med en god beskjed til barne- og ungdomsfotballen.

Varsler mobilisering for snørydding

Publisert 9. januar 2021

Kong Vinter har meldt sin ankomst på banene Fana IL Fotball disponerer.

Nye koronavettregler

Publisert 6. januar 2021

Som forventet har Norges Fotballforbund oppdatert koronavettreglene for de neste to ukene.

Hærverk på Nesttun Idrettsplass

Publisert 5. januar 2021

Det er trist å konstatere at noen valgte å feire inngangen til det nye året med hærverk.

Koronatrening mandag 4. januar

Publisert 4. januar 2021

Fotballåret 2021 må dessverre starte med strenge retningslinjer.

Julehilsen fra styreleder

Publisert 23. desember 2020

Styreleder Kristian Jæger ønsker alle involverte i Fana IL Fotball en riktig god jul.