Jæger ble satt i offside

Publisert 20. februar 2018 | Klubben | Jæger ble satt i offside

Kristian Jæger mottar diplom av NFF Hordaland

Styreleder Kristian Jæger ble overrasket da han mottok NFF Hordalands lederstipend i helgen.

Fana IL Fotballs styreleder Kristian Jæger ante fred og ingen fare da NFF Hordaland arrangerte sin årlige klubbkonferanse. NFF Hordaland hadde dog fanget opp hans sin livslange interesse for Fana IL Fotball og tildelte ham sitt lederstipend for arbeidet i klubben i sitt hjerte.

Jæger kom inn i klubben som lilleputtspiller i 1975 og har i voksen alder bekledd ulike frivillige verv i klubben. Herunder vært trener i aldersbestemte klasser, engasjert i markedsarbeidet og ikke minst vært styreleder siden 2013.

NFF Hordaland berømmet Jægers inkluderende lederskap samt evnen til å finne en god balanse mellom bredde og topp. Motivasjonen inkluderte også vår styreleder for å være opptatt av deltakelse og samhandling på krets- og forbundsting samt Divisjonsforeningen. Videre ble det selvsagt nevnt at Fana IL Fotball ble Hordaland første Kvalitetsklubb under hans ledelse. Summa summarum en velfortjent oppmerksomhet for uvurdelig innsats i Fana IL Fotball i mange år.

Fana IL Fotball gratulerer Kristian med utmerkelsen!

Hyllet Traverbanens store sønn

Publisert 25. september 2021

Fana-legenden Egil Borge fikk denne uken velfortjent oppmerksomhet.

Tvedte ny klubbsjef

Publisert 19. september 2021

Sportslig leder Mads Vik Tvedte rykker opp og blir ny daglig leder i Fana IL Fotball.

Endelig nytt kunstgress på Nesttun Idrettsplass

Publisert 2. juli 2021

I sommer iverksettes et stort og viktig arbeid med å utbedre forholdene på hovedbanen.

Sundberg tildelt hederstegn i sølv

Publisert 3. juni 2021

Ildsjelen Elling Sundberg fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.

Klubbhåndboken klar for seriestart

Publisert 3. mai 2021

Fana IL Fotballs klubbhåndbok er justert og oppdatert for sesongen 2021.

Hellesund skifter beite

Publisert 1. mai 2021

Etter fem år i klubben takker Kim Rune Hellesund for seg og blir ny daglig leder i Skjergard IL.