Innstilt som nestleder i NFF Hordaland

Publisert 20. desember 2020 | Klubben | Innstilt som nestleder i NFF Hordaland

Kristian Jæger er innstilt som ny nestleder i NFF Hordaland.

NFF Hordaland avholder kretsting og ledermøte annet hvert år. Kretstinget er lokalfotballens øverste myndighet og formelle arena hvor valg av kretsstyre og gjennomgang av årsrapport, regnskap, budsjetter og andre formaliteter står på agendaen. I tillegg vil det bli delt ut stipender til særskilt gode representanter for fotballen i Hordaland samt diplomer og pokaler til KM-vinnerne.

Valgkomiteen i NFF Hordaland har avsluttet sitt arbeid og innstilt Fana IL Fotballs styreleder Kristian Jæger som ny nestleder.

For Jæger startet en livslang interesse for fotballen som lilleputtspiller i Fana-drakt i 1975. I voksen alder har Jæger bekledd ulike frivillige verv i klubben i sitt hjerte på Nesttun Idrettsplass. Herunder vært trener i aldersbestemte klasser, engasjert i markedsarbeidet og ikke minst vært styreleder i Fana IL Fotball siden 2013. Som styreleder har Jæger vært opptatt av deltakelse og samhandling på krets- og forbundsting samt Divisjonsforeningen. I det hele tatt fokusert på å se det store bilde i norsk fotball hvor balansen mellom bredde og topp er avgjørende - lokalt, regionalt og nasjonalt - og gjerne på tvers av klubbmiljøer.

Dermed kan det gå mot at NFF Hordaland skal utvikle seg videre med Jæger på laget - om delegatene med stemmerett på kretstinget ønsker dette. Om alt går etter planen gjennomføres NFF Hordalands kretsting fredag 19. februar på Voss.

Endelig nytt kunstgress på Nesttun Idrettsplass

Publisert 2. juli 2021

I sommer iverksettes et stort og viktig arbeid med å utbedre forholdene på hovedbanen.

Sundberg tildelt hederstegn i sølv

Publisert 3. juni 2021

Ildsjelen Elling Sundberg fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.

Klubbhåndboken klar for seriestart

Publisert 3. mai 2021

Fana IL Fotballs klubbhåndbok er justert og oppdatert for sesongen 2021.

Hellesund skifter beite

Publisert 1. mai 2021

Etter fem år i klubben takker Kim Rune Hellesund for seg og blir ny daglig leder i Skjergard IL.

Ellingsen tilbake i manesjen

Publisert 24. april 2021

Trenerveileder Kjeld Erik Ellingsen nyter tilværelsen på treningsfeltet med Fana-spillere og -trenere.

Fana IL Fotball ansetter bærekraftsansvarlig

Publisert 20. mars 2021

Fana IL Fotball har ansatt Magnus Thorsen for å styrke klubbens satsing på bærekraftsarbeid.