Hyllet Traverbanens store sønn

Publisert 25. september 2021 | Klubben | Hyllet Traverbanens store sønn

Fana-legenden Egil Borge fikk denne uken velfortjent oppmerksomhet.

Tirsdager betyr som regel fullt hus på Nesttun Idrettsplass når den eldre garde møtes for å spise lunsj, løse verdensproblemer og fortelle skrøner. Denne uken var oppmøte ekstra stort da Fana IL Fotballs kanskje aller største legende ble hyllet.

Egil Borge har siden sitt første medlemsår i 1946 gitt omfattende bidrag til klubben i mange forskjellige roller - spiller, trener, leder, dommer, sponsor, vaktmester og styrerepresentant for å nevne noe.

Borge er en lagspatriot på sin hals og en miljøskapende kraft av rang med sitt smittende humør. Fotballens ve og vel har alltid stått i fremste rekke for Borge som fortjent kan skilte med hederstegn i bronse, sølv og gull samt æresmedlemsskap. Som fortsatt ihuga Fana-supporter besøker legenden Nesttun Idrettsplass hver eneste dag for å holde seg oppdatert på utviklingen i og rundt Fana IL Fotball.

Etter å ha allerede mottatt høyeste utmerkelse i idrettslaget for mange herrens år siden ble det denne gang derfor avduket et bilde av hovedpersonen på en av veggene i klubbhuset - med topplue og smilet på lur akkurat slik flere generasjoner kjenner verdens beste klubbmann.

Fana IL Fotball takker Egil for hans bidrag i klubben!

Sommerferie for administrasjonen

Publisert 4. juli 2022

Med forventning om en intens og knallgøy høstsesong tar servicesenteret til Fana IL Fotball nå en pust i bakken.

Ellingsen tildelt hederstegn

Publisert 14. mai 2022

Kjeld Erik Ellingsen ble hedret med hederstegn i bronse for sin mangeårige innsats på klubbnivå for Fana IL Fotball.

17. mai-tog med fotballfamilien

Publisert 12. mai 2022

Tradisjonen tro stiller Fana IL Fotball med egen fane i prosesjonen til Nesttun.

Hederstegn i bronse til Loftaas

Publisert 22. april 2022

Asle Loftaas ble overrasket på årsmøte til Fana IL da hederstegnkomitéen hyllet ham for sin innsats.

Sølvgutten Kristian Jæger

Publisert 16. april 2022

Selv uten en utpreget sangstemme har Kristian Jæger blitt utnevnt til sølvgutt i Fana IL.

Hederstegn i sølv til Hildershavn

Publisert 2. april 2022

Helge-John Hildershavn fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.