Hyllet Traverbanens store sønn

Publisert 25. september 2021 | Klubben | Hyllet Traverbanens store sønn

Fana-legenden Egil Borge fikk denne uken velfortjent oppmerksomhet.

Tirsdager betyr som regel fullt hus på Nesttun Idrettsplass når den eldre garde møtes for å spise lunsj, løse verdensproblemer og fortelle skrøner. Denne uken var oppmøte ekstra stort da Fana IL Fotballs kanskje aller største legende ble hyllet.

Egil Borge har siden sitt første medlemsår i 1946 gitt omfattende bidrag til klubben i mange forskjellige roller - spiller, trener, leder, dommer, sponsor, vaktmester og styrerepresentant for å nevne noe.

Borge er en lagspatriot på sin hals og en miljøskapende kraft av rang med sitt smittende humør. Fotballens ve og vel har alltid stått i fremste rekke for Borge som fortjent kan skilte med hederstegn i bronse, sølv og gull samt æresmedlemsskap. Som fortsatt ihuga Fana-supporter besøker legenden Nesttun Idrettsplass hver eneste dag for å holde seg oppdatert på utviklingen i og rundt Fana IL Fotball.

Etter å ha allerede mottatt høyeste utmerkelse i idrettslaget for mange herrens år siden ble det denne gang derfor avduket et bilde av hovedpersonen på en av veggene i klubbhuset - med topplue og smilet på lur akkurat slik flere generasjoner kjenner verdens beste klubbmann.

Fana IL Fotball takker Egil for hans bidrag i klubben!

Fana IL Fotball søker salgs- og partneransvarlig

Publisert 11. november 2021

Vil du være Fana IL Fotballs nye playmaker som spiller med hjerte utenpå drakten mot privat- og bedriftsmarkedet?

Foreslår Jæger som kandidat til forbundsstyret

Publisert 5. november 2021

Fana IL Fotball foreslår Kristian Jæger som kandidat til forbundsstyret fra 2022.

Tvedte ny klubbsjef

Publisert 19. september 2021

Sportslig leder Mads Vik Tvedte rykker opp og blir ny daglig leder i Fana IL Fotball.

Endelig nytt kunstgress på Nesttun Idrettsplass

Publisert 2. juli 2021

I sommer iverksettes et stort og viktig arbeid med å utbedre forholdene på hovedbanen.

Sundberg tildelt hederstegn i sølv

Publisert 3. juni 2021

Ildsjelen Elling Sundberg fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.

Klubbhåndboken klar for seriestart

Publisert 3. mai 2021

Fana IL Fotballs klubbhåndbok er justert og oppdatert for sesongen 2021.