Hør den nye Fana-hymnen

Publisert 7. november 2018 | Klubben | Hør den nye Fana-hymnen

Jesper Hadler-Olsen har komponert en ny hymne for Fana IL Fotball.

I sommer ble Fana IL Fotballs nye hymne spilt for første gang på Nesttun Idrettsplass. En låt som blir å høre på flere arrangementer i regi av klubben og ikke minst som den nye innmarsjmusikken før Fana-lagenes hjemmekamper.

Bak hymnen står ingen ringere enn Fana-spilleren Jesper Hadler-Olsen. Den talentfulle midtbanespilleren produserer låter på gutterommet og har levert et flertall spennende lydbilder under artistnavnet Hadler. Fana-hymnen er 108 sekunder lang og er ment å være et musikalsk uttrykk som skaper stemning noe artisten også bekrefter:

- Tanken var å få lytterne til å få en følelse av at et høydepunkt er nært forestående eller noe stort er i ferd med å skje. Stemningen bygges derfor opp utover i låten og de ulike elementene legges på en etter en, forteller Hadler-Olsen.

Fana-hymnen har selvfølgelig fått det passende navnet #forzafana - inspirert fra både Italia og Fana IL Fotballs stempel på sosiale medier. Ordet ”forza” er hentet fra den italienske ordboken og betyr styrke eller kraft. I denne sammenheng kan en grei oversettelse være ordet heia.

Med andre ord: Heia Fana!

Sommerferie for administrasjonen

Publisert 4. juli 2022

Med forventning om en intens og knallgøy høstsesong tar servicesenteret til Fana IL Fotball nå en pust i bakken.

Ellingsen tildelt hederstegn

Publisert 14. mai 2022

Kjeld Erik Ellingsen ble hedret med hederstegn i bronse for sin mangeårige innsats på klubbnivå for Fana IL Fotball.

17. mai-tog med fotballfamilien

Publisert 12. mai 2022

Tradisjonen tro stiller Fana IL Fotball med egen fane i prosesjonen til Nesttun.

Hederstegn i bronse til Loftaas

Publisert 22. april 2022

Asle Loftaas ble overrasket på årsmøte til Fana IL da hederstegnkomitéen hyllet ham for sin innsats.

Sølvgutten Kristian Jæger

Publisert 16. april 2022

Selv uten en utpreget sangstemme har Kristian Jæger blitt utnevnt til sølvgutt i Fana IL.

Hederstegn i sølv til Hildershavn

Publisert 2. april 2022

Helge-John Hildershavn fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.