Hør den nye Fana-hymnen

Publisert 7. november 2018 | Klubben | Hør den nye Fana-hymnen

Jesper Hadler-Olsen har komponert en ny hymne for Fana IL Fotball.

I sommer ble Fana IL Fotballs nye hymne spilt for første gang på Nesttun Idrettsplass. En låt som blir å høre på flere arrangementer i regi av klubben og ikke minst som den nye innmarsjmusikken før Fana-lagenes hjemmekamper.

Bak hymnen står ingen ringere enn Fana-spilleren Jesper Hadler-Olsen. Den talentfulle midtbanespilleren produserer låter på gutterommet og har levert et flertall spennende lydbilder under artistnavnet Hadler. Fana-hymnen er 108 sekunder lang og er ment å være et musikalsk uttrykk som skaper stemning noe artisten også bekrefter:

- Tanken var å få lytterne til å få en følelse av at et høydepunkt er nært forestående eller noe stort er i ferd med å skje. Stemningen bygges derfor opp utover i låten og de ulike elementene legges på en etter en, forteller Hadler-Olsen.

Fana-hymnen har selvfølgelig fått det passende navnet #forzafana - inspirert fra både Italia og Fana IL Fotballs stempel på sosiale medier. Ordet ”forza” er hentet fra den italienske ordboken og betyr styrke eller kraft. I denne sammenheng kan en grei oversettelse være ordet heia.

Med andre ord: Heia Fana!

Gode nyheter til barne- og ungdomsfotballen

Publisert 18. januar 2021

Regjeringen viderefører strenge nasjonale smitteverntiltak, men kom med en god beskjed til barne- og ungdomsfotballen.

Varsler mobilisering for snørydding

Publisert 9. januar 2021

Kong Vinter har meldt sin ankomst på banene Fana IL Fotball disponerer.

Nye koronavettregler

Publisert 6. januar 2021

Som forventet har Norges Fotballforbund oppdatert koronavettreglene for de neste to ukene.

Hærverk på Nesttun Idrettsplass

Publisert 5. januar 2021

Det er trist å konstatere at noen valgte å feire inngangen til det nye året med hærverk.

Koronatrening mandag 4. januar

Publisert 4. januar 2021

Fotballåret 2021 må dessverre starte med strenge retningslinjer.

Julehilsen fra styreleder

Publisert 23. desember 2020

Styreleder Kristian Jæger ønsker alle involverte i Fana IL Fotball en riktig god jul.