Hør den nye Fana-hymnen

Publisert 7. november 2018 | Klubben | Hør den nye Fana-hymnen

Jesper Hadler-Olsen har komponert en ny hymne for Fana IL Fotball.

I sommer ble Fana IL Fotballs nye hymne spilt for første gang på Nesttun Idrettsplass. En låt som blir å høre på flere arrangementer i regi av klubben og ikke minst som den nye innmarsjmusikken før Fana-lagenes hjemmekamper.

Bak hymnen står ingen ringere enn Fana-spilleren Jesper Hadler-Olsen. Den talentfulle midtbanespilleren produserer låter på gutterommet og har levert et flertall spennende lydbilder under artistnavnet Hadler. Fana-hymnen er 108 sekunder lang og er ment å være et musikalsk uttrykk som skaper stemning noe artisten også bekrefter:

- Tanken var å få lytterne til å få en følelse av at et høydepunkt er nært forestående eller noe stort er i ferd med å skje. Stemningen bygges derfor opp utover i låten og de ulike elementene legges på en etter en, forteller Hadler-Olsen.

Fana-hymnen har selvfølgelig fått det passende navnet #forzafana - inspirert fra både Italia og Fana IL Fotballs stempel på sosiale medier. Ordet ”forza” er hentet fra den italienske ordboken og betyr styrke eller kraft. I denne sammenheng kan en grei oversettelse være ordet heia.

Med andre ord: Heia Fana!

Hyllet Traverbanens store sønn

Publisert 25. september 2021

Fana-legenden Egil Borge fikk denne uken velfortjent oppmerksomhet.

Tvedte ny klubbsjef

Publisert 19. september 2021

Sportslig leder Mads Vik Tvedte rykker opp og blir ny daglig leder i Fana IL Fotball.

Endelig nytt kunstgress på Nesttun Idrettsplass

Publisert 2. juli 2021

I sommer iverksettes et stort og viktig arbeid med å utbedre forholdene på hovedbanen.

Sundberg tildelt hederstegn i sølv

Publisert 3. juni 2021

Ildsjelen Elling Sundberg fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.

Klubbhåndboken klar for seriestart

Publisert 3. mai 2021

Fana IL Fotballs klubbhåndbok er justert og oppdatert for sesongen 2021.

Hellesund skifter beite

Publisert 1. mai 2021

Etter fem år i klubben takker Kim Rune Hellesund for seg og blir ny daglig leder i Skjergard IL.