Hjemmetrening kommende uke

Publisert 7. februar 2021 | Klubben | Hjemmetrening kommende uke

I formiddag kom regjeringen med nye og strengere koronaregler for bergensregionen.

Bergen og kommunene rundt opplever utbrudd både av den engelske og sørafrikanske varianten av koronaviruset. På bakgrunn av dette har regjeringen innført kraftige smitteverntiltak med mål om å slå ned og forsinke spredningen av disse mer smittsomme variantene.

Ettersom det rapporteres om en uoversiktlig smittesituasjon skal butikker, treningssentre, spisesteder, kulturtilbud og idrettsaktiviteter holde stengt den kommende uken.

Ingen organisert fotballaktivitet
Det er med andre ord ikke tillatt å organisere idrettsaktivitet for barn, ungdom og voksne. Dette innebærer alle former for fotballaktivitet - treninger, samlinger og kamper.

Disse skjerpede tiltakene gjelder fra søndag 7. februar til og med søndag 14. februar.

Oppfordrer til hjemmetrening
For første gang siden mars i fjor har koronaviruset satt en stopper for alle deler av den omfattende fotballutdanningen på Nesttun Idrettsplass. Det betyr ikke at alle unge lovende spillere, som elsker å spille fotball sammen med sine venner hver eneste dag, skal skal gå en lang periode uten å være i fysisk aktivitet. Bare kreativiteten setter grenser på hvilken trening man kan gjøre uten å samles i større grupper.

Viktige individuelle tekniske ferdigheter som drive, vende, skyte, utfordre, finte og drible kan fortsatt terpes på - gjerne krydret med noen innslag av fysiske ferdigheter som utholdenhet, hurtighet og koordinasjon.

Begrensninger i fysiske møteplasser
Fana IL Fotball følger oppfordringen om å begrense fysiske møteplasser. Selv om organisasjonslivet og klubbhverdagen lever gjelder påbudet om hjemmekontor også for klubbens sentrallinje - administrasjonen.

Som en støtte til frivilligheten skal daglig leder, sportslig leder samt økonomi- og administrasjonsansvarlig innenfor sine respektive ansvarsområder fortsatt være en positiv drivkraft i servicesenteret som administrasjonen er ment å være til det beste for Fana IL Fotballs medlemmer.

Klubbhuset holdes stengt
Det er også greit å understreke at klubbhuset holdes stengt i denne krevende og alvorlige situasjonen som spredningen av koronaviruset har skapt. Heller ikke trenere og lagledere med nøkkelkort vil ha tilgang til klubbhuset i denne perioden. Har man behov for å hente ut utstyr må dette avklares med administrasjonen. Fortet på Nesttun Idrettsplass - mer kjent som Gamle Nesttun Travbane på folkemunne - kommer dessuten til å få grundig nedvask før åpning.

Fana IL Fotball stiller seg solidarisk bak innsatsen om å forebygge og begrense smitte av koronaviruset!

Mer om Klubben

Endelig nytt kunstgress på Nesttun Idrettsplass

Publisert 2. juli 2021

I sommer iverksettes et stort og viktig arbeid med å utbedre forholdene på hovedbanen.

Sundberg tildelt hederstegn i sølv

Publisert 3. juni 2021

Ildsjelen Elling Sundberg fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.

Klubbhåndboken klar for seriestart

Publisert 3. mai 2021

Fana IL Fotballs klubbhåndbok er justert og oppdatert for sesongen 2021.

Hellesund skifter beite

Publisert 1. mai 2021

Etter fem år i klubben takker Kim Rune Hellesund for seg og blir ny daglig leder i Skjergard IL.

Ellingsen tilbake i manesjen

Publisert 24. april 2021

Trenerveileder Kjeld Erik Ellingsen nyter tilværelsen på treningsfeltet med Fana-spillere og -trenere.

Fana IL Fotball ansetter bærekraftsansvarlig

Publisert 20. mars 2021

Fana IL Fotball har ansatt Magnus Thorsen for å styrke klubbens satsing på bærekraftsarbeid.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram