Hederstegn i sølv til Hildershavn

Publisert 2. april 2022 | Klubben | Hederstegn i sølv til Hildershavn

Helge-John Hildershavn fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.

I halvannet desennium har Helge-John Hildershavn tilbrakt ettermiddager, kvelder og helger på Nesttun Idrettsplass. Først som primus motor for laget til datteren og hennes venninner, men senere en avgjørende kraft for å styrke jente- og damefotballen i klubben.

Hildershavn ble valgt inn i styret til Fana IL Fotball så langt tilbake som i 2013. I rollen som styremedlem har Hildershavn satt organisering, tilrettelegging og rammebetingelser for jente- og damefotballen høyt opp på agendaen.

Samtidig som Hildershavn har vært svært delaktig i utarbeidelse av strategier og modeller som skal forhindre frafall og utvikle spillere med ambisjoner har de berømte arbeidshanskene aldri vært langt unna. Gang på gang har Hildershavn stilt opp for enkeltspillere eller lag som har hatt behov for en positiv trenerkapasitet.

I tillegg har Hildershavn vært avgjørende i Fana IL Fotballs profilbygging på digitale flater med sin spisskompetanse på grafiske detaljer.

Som person er Hildershavn umulig å ikke like med sitt smittende humør og karakteristiske frisyre. En bidragsyter av de sjeldne som alltid stiller opp for Fana IL Fotball. Sjeldent har klisjeen om at ingen oppgave er for stor eller for liten passet bedre noe som har resultert i veldig mange timer på Nesttun Idrettsplass.

Hildershavn har tidligere blitt tildelt hederstegn i bronse og fikk denne gang en helt riktig oppgradering til sølv etter mange år med bunnsolid frivillighetsarbeid.

Fana IL Fotball gratulerer Helge-John med utmerkelsen!

Sommerferie for administrasjonen

Publisert 4. juli 2022

Med forventning om en intens og knallgøy høstsesong tar servicesenteret til Fana IL Fotball nå en pust i bakken.

Ellingsen tildelt hederstegn

Publisert 14. mai 2022

Kjeld Erik Ellingsen ble hedret med hederstegn i bronse for sin mangeårige innsats på klubbnivå for Fana IL Fotball.

17. mai-tog med fotballfamilien

Publisert 12. mai 2022

Tradisjonen tro stiller Fana IL Fotball med egen fane i prosesjonen til Nesttun.

Hederstegn i bronse til Loftaas

Publisert 22. april 2022

Asle Loftaas ble overrasket på årsmøte til Fana IL da hederstegnkomitéen hyllet ham for sin innsats.

Sølvgutten Kristian Jæger

Publisert 16. april 2022

Selv uten en utpreget sangstemme har Kristian Jæger blitt utnevnt til sølvgutt i Fana IL.

Minneord til Egil Borge

Publisert 11. mars 2022

Klubblegenden Egil Borge gikk bort torsdag 3. mars - på stiftelsesdatoen til Fana IL - 92 år gammel.