Hederstegn i bronse til Paulsen

Publisert 7. juli 2020 | Klubben | Hederstegn i bronse til Paulsen

Fana-gutten Bjarne Paulsen fikk tidligere i år velfortjent oppmerksomhet for sine bidrag i Fana IL Fotball.

Bjarne Paulsen har hatt en livslang interesse for Fana IL Fotball. Inngangen var som for mange andre gjennom spill på aldersbestemt nivå. Med årene utviklet Paulsen seg til å bli en god spiller på herrelaget hvor han spilte hele 70 obligatoriske kamper. En vaskekte Fana-gutt med andre ord!

Etter endt spillerkarriere var det naturlig for Paulsen å bli en engasjert lagleder for sine barn og deres fotballvenner. Deretter ble Paulsen valgt inn i fotballstyret hvor han fortsatt har en viktig og aktiv rolle. Som leder har bidragene vært mange og spesielt innenfor markedsarbeid, arrangementer og logistikk har Paulsen tilført viktig kompetanse. Uten tvil en sterk bidragsyter til fellesskapet som sprer glede til alle rundt seg og sørger for handlekraft med høy trivsel på Nesttun Idrettsplass.

Ved å bli tildelt hederstegn i bronse har Paulsen fått svart på hvitt at investeringen med utallige timer med frivillighetsarbeid - alltid til det beste for klubben i sitt hjerte - settes umåtelig stor pris på.

Fana IL Fotball gratulerer Bjarne med utmerkelsen!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram