Hederstegn i bronse til Paulsen

Publisert 7. juli 2020 | Klubben | Hederstegn i bronse til Paulsen

Fana-gutten Bjarne Paulsen fikk tidligere i år velfortjent oppmerksomhet for sine bidrag i Fana IL Fotball.

Bjarne Paulsen har hatt en livslang interesse for Fana IL Fotball. Inngangen var som for mange andre gjennom spill på aldersbestemt nivå. Med årene utviklet Paulsen seg til å bli en god spiller på herrelaget hvor han spilte hele 70 obligatoriske kamper. En vaskekte Fana-gutt med andre ord!

Etter endt spillerkarriere var det naturlig for Paulsen å bli en engasjert lagleder for sine barn og deres fotballvenner. Deretter ble Paulsen valgt inn i fotballstyret hvor han fortsatt har en viktig og aktiv rolle. Som leder har bidragene vært mange og spesielt innenfor markedsarbeid, arrangementer og logistikk har Paulsen tilført viktig kompetanse. Uten tvil en sterk bidragsyter til fellesskapet som sprer glede til alle rundt seg og sørger for handlekraft med høy trivsel på Nesttun Idrettsplass.

Ved å bli tildelt hederstegn i bronse har Paulsen fått svart på hvitt at investeringen med utallige timer med frivillighetsarbeid - alltid til det beste for klubben i sitt hjerte - settes umåtelig stor pris på.

Fana IL Fotball gratulerer Bjarne med utmerkelsen!

Hyllet Traverbanens store sønn

Publisert 25. september 2021

Fana-legenden Egil Borge fikk denne uken velfortjent oppmerksomhet.

Tvedte ny klubbsjef

Publisert 19. september 2021

Sportslig leder Mads Vik Tvedte rykker opp og blir ny daglig leder i Fana IL Fotball.

Endelig nytt kunstgress på Nesttun Idrettsplass

Publisert 2. juli 2021

I sommer iverksettes et stort og viktig arbeid med å utbedre forholdene på hovedbanen.

Sundberg tildelt hederstegn i sølv

Publisert 3. juni 2021

Ildsjelen Elling Sundberg fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.

Klubbhåndboken klar for seriestart

Publisert 3. mai 2021

Fana IL Fotballs klubbhåndbok er justert og oppdatert for sesongen 2021.

Hellesund skifter beite

Publisert 1. mai 2021

Etter fem år i klubben takker Kim Rune Hellesund for seg og blir ny daglig leder i Skjergard IL.