Hederstegn i bronse til Paulsen

Publisert 7. juli 2020 | Klubben | Hederstegn i bronse til Paulsen

Fana-gutten Bjarne Paulsen fikk tidligere i år velfortjent oppmerksomhet for sine bidrag i Fana IL Fotball.

Bjarne Paulsen har hatt en livslang interesse for Fana IL Fotball. Inngangen var som for mange andre gjennom spill på aldersbestemt nivå. Med årene utviklet Paulsen seg til å bli en god spiller på herrelaget hvor han spilte hele 70 obligatoriske kamper. En vaskekte Fana-gutt med andre ord!

Etter endt spillerkarriere var det naturlig for Paulsen å bli en engasjert lagleder for sine barn og deres fotballvenner. Deretter ble Paulsen valgt inn i fotballstyret hvor han fortsatt har en viktig og aktiv rolle. Som leder har bidragene vært mange og spesielt innenfor markedsarbeid, arrangementer og logistikk har Paulsen tilført viktig kompetanse. Uten tvil en sterk bidragsyter til fellesskapet som sprer glede til alle rundt seg og sørger for handlekraft med høy trivsel på Nesttun Idrettsplass.

Ved å bli tildelt hederstegn i bronse har Paulsen fått svart på hvitt at investeringen med utallige timer med frivillighetsarbeid - alltid til det beste for klubben i sitt hjerte - settes umåtelig stor pris på.

Fana IL Fotball gratulerer Bjarne med utmerkelsen!

Gode nyheter til barne- og ungdomsfotballen

Publisert 18. januar 2021

Regjeringen viderefører strenge nasjonale smitteverntiltak, men kom med en god beskjed til barne- og ungdomsfotballen.

Varsler mobilisering for snørydding

Publisert 9. januar 2021

Kong Vinter har meldt sin ankomst på banene Fana IL Fotball disponerer.

Nye koronavettregler

Publisert 6. januar 2021

Som forventet har Norges Fotballforbund oppdatert koronavettreglene for de neste to ukene.

Hærverk på Nesttun Idrettsplass

Publisert 5. januar 2021

Det er trist å konstatere at noen valgte å feire inngangen til det nye året med hærverk.

Koronatrening mandag 4. januar

Publisert 4. januar 2021

Fotballåret 2021 må dessverre starte med strenge retningslinjer.

Julehilsen fra styreleder

Publisert 23. desember 2020

Styreleder Kristian Jæger ønsker alle involverte i Fana IL Fotball en riktig god jul.