Hærverk på Nesttun Idrettsplass

Publisert 5. januar 2021 | Klubben | Hærverk på Nesttun Idrettsplass

Det er trist å konstatere at noen valgte å feire inngangen til det nye året med hærverk.

Unødvendig. Meningsløst. Idiotisk. Tre adjektiv som fint beskriver synet som møtte administrasjonen første nyttårsdag. Klubbhuset hadde nemlig fått to knuste vinduer - nærmere bestemt ved Fana-kiosken.

I timene før eller etter tolvslaget på nyttårsaften har altså noen valg å utføre skadeverk på Nesttun Idrettsplass.

Det virker dog ikke være et innbruddsforsøk da det kun er den ytterste ruten som er knust på begge vinduene. Dette vitner om hærverk tilsynelatende uten hensikt eller vinning for den eller dem som har utført det. Som en direkte konsekvens har Fana IL Fotball måtte bruke dyrebar ressursbruk i form av både tid og penger på å få ordnet dette fremfor å fokusere på det som alltid skal stå i høysete - god aktivitet både på og utenfor banen.

Ferdigstillelse av Nesttun Idrettsplass
Tre år etter at den offisielle åpningen av klubbhuset fant sted er fortsatt ikke hele området på Nesttun Idrettsplass ferdigstilt. Heldigvis er det flere ting som tyder på at dette arbeidet starter i 2021. Det er nemlig øremerket midler til å fullføre gode planer for ny kunstgressbane, parkering, utstyrsboder og etablering av grøntarealer.

Frem til dette er på plass vil det fortsatt være en del mørke krenker og kroker. Våre mange Fana-venner som ferdes i området til og fra butikk eller bybane oppfordres derfor til å ha øyne og ører åpne om man skulle registrere uønsket aktivitet i nærheten av klubbens hjerte på Nesttun Idrettsplass.

Gode nyheter til barne- og ungdomsfotballen

Publisert 18. januar 2021

Regjeringen viderefører strenge nasjonale smitteverntiltak, men kom med en god beskjed til barne- og ungdomsfotballen.

Varsler mobilisering for snørydding

Publisert 9. januar 2021

Kong Vinter har meldt sin ankomst på banene Fana IL Fotball disponerer.

Nye koronavettregler

Publisert 6. januar 2021

Som forventet har Norges Fotballforbund oppdatert koronavettreglene for de neste to ukene.

Koronatrening mandag 4. januar

Publisert 4. januar 2021

Fotballåret 2021 må dessverre starte med strenge retningslinjer.

Julehilsen fra styreleder

Publisert 23. desember 2020

Styreleder Kristian Jæger ønsker alle involverte i Fana IL Fotball en riktig god jul.

Banebrytende samarbeidsavtale med Sædalen IL

Publisert 22. desember 2020

Sædalen IL og Fana IL Fotball har inngått en viktig samarbeidsavtale for jente- og damefotballen.