Hærverk på Nesttun Idrettsplass

Publisert 5. januar 2021 | Klubben | Hærverk på Nesttun Idrettsplass

Det er trist å konstatere at noen valgte å feire inngangen til det nye året med hærverk.

Unødvendig. Meningsløst. Idiotisk. Tre adjektiv som fint beskriver synet som møtte administrasjonen første nyttårsdag. Klubbhuset hadde nemlig fått to knuste vinduer - nærmere bestemt ved Fana-kiosken.

I timene før eller etter tolvslaget på nyttårsaften har altså noen valg å utføre skadeverk på Nesttun Idrettsplass.

Det virker dog ikke være et innbruddsforsøk da det kun er den ytterste ruten som er knust på begge vinduene. Dette vitner om hærverk tilsynelatende uten hensikt eller vinning for den eller dem som har utført det. Som en direkte konsekvens har Fana IL Fotball måtte bruke dyrebar ressursbruk i form av både tid og penger på å få ordnet dette fremfor å fokusere på det som alltid skal stå i høysete - god aktivitet både på og utenfor banen.

Ferdigstillelse av Nesttun Idrettsplass
Tre år etter at den offisielle åpningen av klubbhuset fant sted er fortsatt ikke hele området på Nesttun Idrettsplass ferdigstilt. Heldigvis er det flere ting som tyder på at dette arbeidet starter i 2021. Det er nemlig øremerket midler til å fullføre gode planer for ny kunstgressbane, parkering, utstyrsboder og etablering av grøntarealer.

Frem til dette er på plass vil det fortsatt være en del mørke krenker og kroker. Våre mange Fana-venner som ferdes i området til og fra butikk eller bybane oppfordres derfor til å ha øyne og ører åpne om man skulle registrere uønsket aktivitet i nærheten av klubbens hjerte på Nesttun Idrettsplass.

Hyllet Traverbanens store sønn

Publisert 25. september 2021

Fana-legenden Egil Borge fikk denne uken velfortjent oppmerksomhet.

Tvedte ny klubbsjef

Publisert 19. september 2021

Sportslig leder Mads Vik Tvedte rykker opp og blir ny daglig leder i Fana IL Fotball.

Endelig nytt kunstgress på Nesttun Idrettsplass

Publisert 2. juli 2021

I sommer iverksettes et stort og viktig arbeid med å utbedre forholdene på hovedbanen.

Sundberg tildelt hederstegn i sølv

Publisert 3. juni 2021

Ildsjelen Elling Sundberg fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.

Klubbhåndboken klar for seriestart

Publisert 3. mai 2021

Fana IL Fotballs klubbhåndbok er justert og oppdatert for sesongen 2021.

Hellesund skifter beite

Publisert 1. mai 2021

Etter fem år i klubben takker Kim Rune Hellesund for seg og blir ny daglig leder i Skjergard IL.