Frode Strømsnes minnefond

Publisert 3. mars 2015 | Klubben | Frode Strømsnes minnefond

Frode Strømsnes på benken

Fana IL Fotball ønsker å videreføre Frode Strømsnes sitt engasjement ved å etablere et minnefond.

Det var med stor sorg Fana IL Fotball mottok budskapet om at damelagets hovedtrener Frode Strømsnes brått og uventet var gått bort - bare 37 år gammel. I nærmere 15 år dro jente- og damesiden i klubben nytte av hans kunnskap og engasjement. Gjennom sitt brennende engasjement var han enormt viktig for klubben og ikke minst for å ha skapt mange gode opplevelser for veldig mange jenter både på og utenfor banen.

Minneord til Frode Strømsnes

Fremfor å motta blomster ønsket familien i etterkant at man kunne gi en gave til Fana IL Fotball for å videreutvikle aktiviteten i jente- og damefotballen.

Styret i Fana IL Fotball har i samarbeid med familien besluttet å opprette et minnefond i Frode Strømsnes sitt navn. Frode Strømnes minnefond skal benyttes til å dele ut idrettsstipend til spillere, trenere, ledere, lag eller andre som har utmerket seg særdeles positivt i klubbens jente- og damefotball.

Minnefondets formål er å bidra til stimulering og utvikling av jente- og damefotballen i Fana IL Fotball.

Idrettsstipend fra Frode Strømsnes minnefond vil bli delt ut etter endt sesong i minst fem år, men ordningen vil naturligvis fortsette så lenge det er midler i fondet. Utdelingen skjer etter innstilling fra et fagutvalg bestående av en representant fra styret, daglig leder og sportslig leder.

Bidrag til Frode Strømsnes minnefond kan overføres til kontonummer 3411.33.26044. Merk betaling med “Frode Strømsnes minnefond”.

Hyllet Traverbanens store sønn

Publisert 25. september 2021

Fana-legenden Egil Borge fikk denne uken velfortjent oppmerksomhet.

Tvedte ny klubbsjef

Publisert 19. september 2021

Sportslig leder Mads Vik Tvedte rykker opp og blir ny daglig leder i Fana IL Fotball.

Endelig nytt kunstgress på Nesttun Idrettsplass

Publisert 2. juli 2021

I sommer iverksettes et stort og viktig arbeid med å utbedre forholdene på hovedbanen.

Sundberg tildelt hederstegn i sølv

Publisert 3. juni 2021

Ildsjelen Elling Sundberg fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.

Klubbhåndboken klar for seriestart

Publisert 3. mai 2021

Fana IL Fotballs klubbhåndbok er justert og oppdatert for sesongen 2021.

Hellesund skifter beite

Publisert 1. mai 2021

Etter fem år i klubben takker Kim Rune Hellesund for seg og blir ny daglig leder i Skjergard IL.