Frode Strømsnes minnefond

Publisert 3. mars 2015 | Klubben | Frode Strømsnes minnefond

Frode Strømsnes på benken

Fana IL Fotball ønsker å videreføre Frode Strømsnes sitt engasjement ved å etablere et minnefond.

Det var med stor sorg Fana IL Fotball mottok budskapet om at damelagets hovedtrener Frode Strømsnes brått og uventet var gått bort - bare 37 år gammel. I nærmere 15 år dro jente- og damesiden i klubben nytte av hans kunnskap og engasjement. Gjennom sitt brennende engasjement var han enormt viktig for klubben og ikke minst for å ha skapt mange gode opplevelser for veldig mange jenter både på og utenfor banen.

Minneord til Frode Strømsnes

Fremfor å motta blomster ønsket familien i etterkant at man kunne gi en gave til Fana IL Fotball for å videreutvikle aktiviteten i jente- og damefotballen.

Styret i Fana IL Fotball har i samarbeid med familien besluttet å opprette et minnefond i Frode Strømsnes sitt navn. Frode Strømnes minnefond skal benyttes til å dele ut idrettsstipend til spillere, trenere, ledere, lag eller andre som har utmerket seg særdeles positivt i klubbens jente- og damefotball.

Minnefondets formål er å bidra til stimulering og utvikling av jente- og damefotballen i Fana IL Fotball.

Idrettsstipend fra Frode Strømsnes minnefond vil bli delt ut etter endt sesong i minst fem år, men ordningen vil naturligvis fortsette så lenge det er midler i fondet. Utdelingen skjer etter innstilling fra et fagutvalg bestående av en representant fra styret, daglig leder og sportslig leder.

Bidrag til Frode Strømsnes minnefond kan overføres til kontonummer 3411.33.26044. Merk betaling med “Frode Strømsnes minnefond”.

Julehilsen fra administrasjonen

Publisert 23. desember 2022

Daglig leder Mads Vik Tvedte ønsker alle involverte i Fana IL Fotball en riktig god jul.

Feiret frivilligheten

Publisert 30. november 2022

En bedre gjeng enn det som deltok på årsfesten 2022 skal man lete lenge etter.

Miljøvennlig milliongave

Publisert 11. november 2022

En ellevill gave fra Sparebanken Vest gjør at Fana IL Fotball kan utvikle Norges grønneste idrettsanlegg sammen med ledende næringslivsaktører.

Spanderer årsfest på frivilligheten

Publisert 9. november 2022

Fana IL Fotball ønsker å sette et verdig punktum på en lang og god sesong.

Fotballbryllupet

Publisert 10. oktober 2022

Ørjan Håland og Guro Rennehvammen ble i helgen erklært for rette ektefolk å være på Nesttun Idrettsplass.

Sommerferie for administrasjonen

Publisert 4. juli 2022

Med forventning om en intens og knallgøy høstsesong tar servicesenteret til Fana IL Fotball nå en pust i bakken.