Frode Strømsnes minnefond

Publisert 3. mars 2015 | Klubben | Frode Strømsnes minnefond

Frode Strømsnes på benken

Fana IL Fotball ønsker å videreføre Frode Strømsnes sitt engasjement ved å etablere et minnefond.

Det var med stor sorg Fana IL Fotball mottok budskapet om at damelagets hovedtrener Frode Strømsnes brått og uventet var gått bort - bare 37 år gammel. I nærmere 15 år dro jente- og damesiden i klubben nytte av hans kunnskap og engasjement. Gjennom sitt brennende engasjement var han enormt viktig for klubben og ikke minst for å ha skapt mange gode opplevelser for veldig mange jenter både på og utenfor banen.

Minneord til Frode Strømsnes

Fremfor å motta blomster ønsket familien i etterkant at man kunne gi en gave til Fana IL Fotball for å videreutvikle aktiviteten i jente- og damefotballen.

Styret i Fana IL Fotball har i samarbeid med familien besluttet å opprette et minnefond i Frode Strømsnes sitt navn. Frode Strømnes minnefond skal benyttes til å dele ut idrettsstipend til spillere, trenere, ledere, lag eller andre som har utmerket seg særdeles positivt i klubbens jente- og damefotball.

Minnefondets formål er å bidra til stimulering og utvikling av jente- og damefotballen i Fana IL Fotball.

Idrettsstipend fra Frode Strømsnes minnefond vil bli delt ut etter endt sesong i minst fem år, men ordningen vil naturligvis fortsette så lenge det er midler i fondet. Utdelingen skjer etter innstilling fra et fagutvalg bestående av en representant fra styret, daglig leder og sportslig leder.

Bidrag til Frode Strømsnes minnefond kan overføres til kontonummer 3411.33.26044. Merk betaling med “Frode Strømsnes minnefond”.

Sommerferie for administrasjonen

Publisert 4. juli 2022

Med forventning om en intens og knallgøy høstsesong tar servicesenteret til Fana IL Fotball nå en pust i bakken.

Ellingsen tildelt hederstegn

Publisert 14. mai 2022

Kjeld Erik Ellingsen ble hedret med hederstegn i bronse for sin mangeårige innsats på klubbnivå for Fana IL Fotball.

17. mai-tog med fotballfamilien

Publisert 12. mai 2022

Tradisjonen tro stiller Fana IL Fotball med egen fane i prosesjonen til Nesttun.

Hederstegn i bronse til Loftaas

Publisert 22. april 2022

Asle Loftaas ble overrasket på årsmøte til Fana IL da hederstegnkomitéen hyllet ham for sin innsats.

Sølvgutten Kristian Jæger

Publisert 16. april 2022

Selv uten en utpreget sangstemme har Kristian Jæger blitt utnevnt til sølvgutt i Fana IL.

Hederstegn i sølv til Hildershavn

Publisert 2. april 2022

Helge-John Hildershavn fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.