Fotballbryllupet

Publisert 10. oktober 2022 | Klubben | Fotballbryllupet

Foto: Roy Ellingsen i Fanaposten.

Ørjan Håland og Guro Rennehvammen ble i helgen erklært for rette ektefolk å være på Nesttun Idrettsplass.

Alle som kjenner herrelagets hovedtrener vet at Ørjan Håland er en skikkelig familiekjær mann med stor passion for Fana IL Fotball. Skildringen av helgens store begivenhet viser hvordan dette kan la seg kombinere - på selveste bryllupsdagen.

Vielse, fotballkamp, middag og fest ble i tur og orden gjennomført på Nesttun Idrettsplass.

Gav hverandre sitt ja
Med et stramt tidsskjema valgte brudeparet til slutt å gjennomføre vielsen i gymsalen. Denne ble omgjort til det ugjenkjennelige med scene, belysning, piano og ballonger. Straks etter tolvslaget kunne dermed stivpyntede gjester finne en plass for å overvære seremonien.

Fasilitene til Fana IL Fotball skal tilby de beste rammer rundt et bryllup, men dette var første gang en vielse fant sted i Norges fineste klubbhus. Det ble en nydelig seanse hvor bruden ble geleidet til brugdommen til pianospill etterfulgt av flere velvalgte ord fra presten. Etterhvert kunne mengder av konfetti regne over det nygifte og lykkelige paret.

Toppkamp og Umbro-dress
Etter en god fotoseanse bar der videre for Håland til garderoben for å gjøre unna de siste forberedelsene til hjemmekampen mot Brodd. Dermed ble også finstasen byttet ut med bunaden til Fana IL Fotball - Umbro UX-Elite.

Fana-guttene hadde åpenbart tenkt å gjøre sitt til at fotballbryllupet skulle bli perfekt. Laget åpnet klart best mot hardtkjempende gjester og tok en tidlig ledelse signert Yevhenii Martynenko, men denne ble ganske raskt utliknet. Goalgetteren Tim Nilsen ville det heldigvis annerledes og gav sin gave i form av to nettkjenninger før pause. Selv om andreomgang bar bur om flere mål stod pauseresultatet seg også til fulltid.

Med en fortjent 3-1-seier i boks kunne en av Hålands største tilhengere storme banen iført en fullverdig brudekjole.

Solide involveringer fra Fana-landslaget
Som seg hør og bør ønsket brudeparet å skape evige minner med familie, slekt og venner på en av livets viktigste dager. Med mulighet for både middag og dans kunne nærmere hundre nye Fana-supportere trekke inn fra tribunen til klubbens moderne selskapslokaler for å sette ytterligere fart på feiringen utover kvelden og natten.

Flere viktige samarbeidspartnere til Fana IL Fotball grep dessuten muligheten og bidro til å gjøre fotballbryllupet fullkomment.

Den tidligere sjømannspresten Ola Johannes Jordal representerte Corvus Energy og ledet selve bryllupsseremonien på en verdig måte. I en årrekke har Le Chef vært klubbens faste leverandør av catering eller delikate anretninger. Kjøkkenet til Le Chef fikk derfor naturligvis oppdraget med å komponere en skreddersydd meny av førsteklasses mat klar for servering.

Så og si et komplett brudefølget var dessuten innkvartert hos Quality Hotel Edvard Grieg på deres flunkende nye hotellrom, umiddelbare nærhet til Bybanen og imponerende frokostbuffet.

Fotballbryllupet ble som ønsket en fest for kjærligheten og en uforglemmelig dag for alle involverte.

Fana IL Fotball gratulerer Guro og Ørjan med bryllupsdagen!

Mer om Klubben

Stig Olav Larsen tildelt hederstegn

Publisert 16. august 2023

Kontinuitetsbæreren Stig Olav Larsen fikk i kveld velfortjent oppmerksomhet for sine bidrag i Fana IL Fotball.

Administrasjonen tar sommerferie

Publisert 3. juli 2023

Med forventning om en intens og knallgøy høstsesong tar servicesenteret til Fana IL Fotball nå en pust i bakken.

Hederstegn i bronse til Baldersheim

Publisert 30. juni 2023

Ronny Thømt Baldersheim fikk velfortjent oppmerksomhet for sine bidrag i Fana IL Fotball.

Fotballfamilien i 17. mai-toget

Publisert 15. mai 2023

Tradisjonen tro stiller Fana IL Fotball med egen fane i prosesjonen til Nesttun.

Sølvtegn til Torill Sivertsen Lie

Publisert 6. april 2023

Torill Sivertsen Lie fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.

Gjøstein gjenvalgt som styreleder

Publisert 31. mars 2023

På årsmøte til Fana IL ble det klart at Tor Gjøstein skal fortsette å lede et av landets største idrettslag.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram