Foreslår Jæger som kandidat til forbundsstyret

Publisert 5. november 2021 | Klubben | Foreslår Jæger som kandidat til forbundsstyret

Fana IL Fotball foreslår Kristian Jæger som kandidat til forbundsstyret fra 2022.

Jæger har opparbeidet seg stor erfaring og fortjent respekt etter nærmere 20 år som fotballeder. I det hele tatt en stor kapasitet som har forstått viktigheten av å se helheten i norsk fotball.

Etter ti år som markedssjef i SK Brann og flere ulike frivillige verv i Fana IL Fotball kan Jæger skilte med stor ballast og fartstid i organisasjonen - herunder som trener i aldersbestemte klasser og ikke minst som styreleder siden 2013 til dags dato.

Jæger har dessuten lenge vært opptatt av økt samarbeid og kompetanseutveksling på tvers av klubber eller miljøer i jakten på gjøre ting bedre. Gjennom verv som styreleder i Kniksen-akademiet, styremedlem i Divisjonsforeningen og nestleder i NFF Hordaland har Jæger derfor bidratt betydelig også utenfor egen klubb.

I forbundsstyret vil Jæger bidra med kunnskap og engasjement samt viktige evne til å se det store bilde i norsk fotball hvor balansen mellom bredde og topp er avgjørende - lokalt, regionalt og nasjonalt. Med sterk integritet vil Jæger snu på steiner for å påvirke fotballfamilien til videre utvikling.

Ved å drive flere selskaper samt ha en rekke ulike styreverv i forretningsverden er Jæger vant til å ha et stort tempo i hverdagen. Videre er Jæger opptatt av å bygge relasjoner hvilket kommer godt med både i arbeidslivet og på fotballarenaen. Hovedpersonen selv er forespurt av administrasjonen og styret i Fana IL Fotball og takket ja til å stille seg til disposisjon.

Fana IL Fotball er overbevist om at valgkomiteen i NFF vurderer Jæger som en høyaktuell kandidat og anbefaler innstilling til valg på tinget i 2022.

Fana IL Fotball søker salgs- og partneransvarlig

Publisert 11. november 2021

Vil du være Fana IL Fotballs nye playmaker som spiller med hjerte utenpå drakten mot privat- og bedriftsmarkedet?

Hyllet Traverbanens store sønn

Publisert 25. september 2021

Fana-legenden Egil Borge fikk denne uken velfortjent oppmerksomhet.

Tvedte ny klubbsjef

Publisert 19. september 2021

Sportslig leder Mads Vik Tvedte rykker opp og blir ny daglig leder i Fana IL Fotball.

Endelig nytt kunstgress på Nesttun Idrettsplass

Publisert 2. juli 2021

I sommer iverksettes et stort og viktig arbeid med å utbedre forholdene på hovedbanen.

Sundberg tildelt hederstegn i sølv

Publisert 3. juni 2021

Ildsjelen Elling Sundberg fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.

Klubbhåndboken klar for seriestart

Publisert 3. mai 2021

Fana IL Fotballs klubbhåndbok er justert og oppdatert for sesongen 2021.