Foreslår Jæger som kandidat til forbundsstyret

Publisert 5. november 2021 | Klubben | Foreslår Jæger som kandidat til forbundsstyret

Fana IL Fotball foreslår Kristian Jæger som kandidat til forbundsstyret fra 2022.

Jæger har opparbeidet seg stor erfaring og fortjent respekt etter nærmere 20 år som fotballeder. I det hele tatt en stor kapasitet som har forstått viktigheten av å se helheten i norsk fotball.

Etter ti år som markedssjef i SK Brann og flere ulike frivillige verv i Fana IL Fotball kan Jæger skilte med stor ballast og fartstid i organisasjonen - herunder som trener i aldersbestemte klasser og ikke minst som styreleder siden 2013 til dags dato.

Jæger har dessuten lenge vært opptatt av økt samarbeid og kompetanseutveksling på tvers av klubber eller miljøer i jakten på gjøre ting bedre. Gjennom verv som styreleder i Kniksen-akademiet, styremedlem i Divisjonsforeningen og nestleder i NFF Hordaland har Jæger derfor bidratt betydelig også utenfor egen klubb.

I forbundsstyret vil Jæger bidra med kunnskap og engasjement samt viktige evne til å se det store bilde i norsk fotball hvor balansen mellom bredde og topp er avgjørende - lokalt, regionalt og nasjonalt. Med sterk integritet vil Jæger snu på steiner for å påvirke fotballfamilien til videre utvikling.

Ved å drive flere selskaper samt ha en rekke ulike styreverv i forretningsverden er Jæger vant til å ha et stort tempo i hverdagen. Videre er Jæger opptatt av å bygge relasjoner hvilket kommer godt med både i arbeidslivet og på fotballarenaen. Hovedpersonen selv er forespurt av administrasjonen og styret i Fana IL Fotball og takket ja til å stille seg til disposisjon.

Fana IL Fotball er overbevist om at valgkomiteen i NFF vurderer Jæger som en høyaktuell kandidat og anbefaler innstilling til valg på tinget i 2022.

Sommerferie for administrasjonen

Publisert 4. juli 2022

Med forventning om en intens og knallgøy høstsesong tar servicesenteret til Fana IL Fotball nå en pust i bakken.

Ellingsen tildelt hederstegn

Publisert 14. mai 2022

Kjeld Erik Ellingsen ble hedret med hederstegn i bronse for sin mangeårige innsats på klubbnivå for Fana IL Fotball.

17. mai-tog med fotballfamilien

Publisert 12. mai 2022

Tradisjonen tro stiller Fana IL Fotball med egen fane i prosesjonen til Nesttun.

Hederstegn i bronse til Loftaas

Publisert 22. april 2022

Asle Loftaas ble overrasket på årsmøte til Fana IL da hederstegnkomitéen hyllet ham for sin innsats.

Sølvgutten Kristian Jæger

Publisert 16. april 2022

Selv uten en utpreget sangstemme har Kristian Jæger blitt utnevnt til sølvgutt i Fana IL.

Hederstegn i sølv til Hildershavn

Publisert 2. april 2022

Helge-John Hildershavn fikk velfortjent skryt og hederstegn i sølv på årsmøte til Fana IL.